V4 Future Sports Festival: lélegzet-elállító játékélmények a hétvégére

Omen termékeinek széles kínálatát mutatja be a HP e hét végén a kőbányai vásárvárosban megrendezendő V4 Future Sports Festivalon, ahol a látogatókat ismert streamerekkel, a profik elleni PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) -meccsekkel és a legerősebb gépekkel várja a vállalat.

A V4 e-sport-fesztivál a térség legnagyobb gaming-rendezvénye, amelyen profi versenyek, a legújabb játékok és -hardverek, valamint kiegészítők várják az érdeklődőket. A látogatók a helyszínen is jelentkezhetnek a versenyekre, együtt játszhatnak videósokkal és kipróbálhatják magukat a különféle szimulátorokban is.

A rendezvény része emellett a szeptember 20-i V4 Future Sports konferencia is, amelyen szakmai előadók és a térség jeles szakértői beszélnek az e-sportról és jövőjéről.

A számítógépes játék mára 2300 millió ember szenvedélyévé vált a világban. Sokuk számára fontos a kitűnő játékélmény, amely már nem pusztán a játékhoz használt gépen múlik és egyre inkább kitolják saját határaikat is a gamingben. A játékosok kétötödét a játék elsajátítása sarkallja, jó harmaduk a versenyre és a játékmenet fejlesztésére összpontosít1. Az új HP Omen megoldásokkal a játékosok mindig a számukra fontos célokra koncentrálhatnak – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a gyártó.

A HP új gaming kijelzőket és kiegészítőket is bemutatott augusztusban, beleértve az e-sport kompatibilis Omen X 27 Display-t és az Omen Mindframe Prime Headsetet. Az Omen Encoder Keyboard azoknak készült, akik csendes, ám hihetetlenül gyors és gördülékeny működésre vágynak. A Pavilion Gaming család a DIY-barát Pavilion Gaming asztali géppel, a Pavilion Gaming billentyűzettel, valamint a HP első AMD CPU-val szerelt gaming laptopjával, a Pavilion Gaming 15-tel mutatkozott be.

A hardveres megoldások mellett a gyártó bemutatta a továbbfejlesztett Omen Command Centert2, amely a Windows Store-on keresztül bármelyik, Windows 10 operációs rendszerrel működő pc-hez beszerezhető. Szakértők szerint a nagy teljesítményű új funkcióknak köszönhetően igazi gaming hubként funkcionál.

A Coaching3, amely Omen pc-khez érkezik, kezdetben a League of Legendset, majd a további hasonló játékokat is támogatja majd. Ez az Al-alapú, a Mobalytics által támogatott eszköz elemzi a játékot, és bepillantást enged az erősségekbe és a játék gyenge pontjaiba is.

A My Games4 segítségével a játékosok nem pusztán kezelhetik a készülékeiket, de egy központi helyről könnyedén hozzáférhetnek játékkönyvtáraikhoz, így gyorsan és egyszerűen érhetik el kedvenc játékaikat.

Az új Profiles5 funkció lehetővé teszi hangulat-, tevékenység- vagy játékalapú profilok létrehozását az Omen PC-khez és tartozékokhoz.

A HP a legerősebb Omen újdonságokkal jelenik meg a kétnapos V4 Future Sports Festivalon a kőbányai vásárvárosban. A kilátogató játékosok megismerhetik az Omen 15 és X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési módnak köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek, továbbá az ugyancsak újdonságnak számító Omen Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az Omen Photon vezeték nélküli egér, amely könnyen személyre szabható, 0,2 ezredmásodperces válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak Omen kijelzőit is, köztük a 32 és 27 hüvelyk átlójú monitorait – NVIDIA® G-SYNC® technológiával.

  1. Casual Video Game Player Segmentation Framework”, PS jelentés, 2018. szeptember
  2. Támogatott eszközök: minden Windows 10 alapú PC (RS3 vagy későbbi) támogatott az OMCC által.  Az applikáció telepítése nem javasolt semmilyen nem Windows 10-zel (RS3 vagy későbbi) rendelkező PC esetén. Támogatás az alábbi nyelveken érhető el:  angol/arab (ar)/ kina-S (zh-cn)/ kínai-T (zh-tw)/ horvát (hr)/ cseh (cs)/ dán (da)/ holland (nl)/ finn (fi)/ francia (fr)/ német (de)/ görög (el)/ olasz (it)/ japán (ja)/ koreai (ko)/ lett (lv)/ litván (lt)/ norvég (no)/ lengyel (pl)/ portugál (pt-pt)/ orosz (ru)/ szerb (sr)/ szlovák (sk)/ szlovén (sl)/ spanyol (es)/ svéd (sv)
  3. Termékkompatibilitás: kizárólag OMEN PC-k / Régiók: Kína kivételével minden régió. Megjegyzés: A HP együttműködik a “Mobalytics” társasággal, mint harmadik féllel, és az OMEN PC-felhasználók számára egy éven át ingyenesen nyújtja a Coaching szolgáltatást. Amennyiben a felhasználó ezen időintervallumon túl is igénybe kívánja venni a Coaching szolgáltatást, feliratkozhat a Mobalytics szolgáltatásra, amely most OPEN BETA, és előfizetési díj nélkül vehető igénybe. További információkért kérjük, látogasson el a https://mobalytics.gg/terms/ oldalra.
  4. Termékkompatibilitás: OMEN és nem OMEN PC-kkel egyaránt kompatibilis. /Régiók: minden régió
  5. Termékkompatibilitás: kizárólag OMEN Sequencer billentyűzetre és az OMEN Photon egérre érhető el. Nincs szükség OMEN PC-re / Régiók: Minden régió