A Duna House lett az év franchise-hálózata

Kihirdette a 2020. év legjobbjait a Magyar Franchise-szövetség, amelyen a nagydíjat, a „2020. év hazai franchise-hálózata” elismerést a Duna House kapta.

Az ingatlanközvetítési és pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó franchise-hálózat a hazai eredményeivel és nemzetközi terjeszkedésével érdemelte ki az elismerést. A Duna House cégcsoport Kelet-Közép Európa legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata, a térség három országában 250 irodával van jelen.

A pandémia ellenére tavaly is voltak növekedésre képes cégek. A Duna House ingatlanhálózat gyorsan és sikeresen alkalmazkodott a megváltozott gazdasági körülményekhez. A fennállása óta először nyereséges évet zárt Lengyelországban, itthon tavaly 15 új egység nyitására kötött szerződést. A tőke- és pénzpiacok bizalmának köszönhetően 69 000 millió forint értékű kötvényt bocsátott ki – a hálózat további növekedésének finanszírozására. Mindennek figyelembevételével kapta a 165 irodában 1400 értékesítővel dolgozó Duna House a 2020. év hazai franchise-hálózata elismerést –mondta el tudósítónknak dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise-szövetség főtitkára. 

A kiemelkedő eredményt elért másik nyertes a BENU gyógyszertár-hálózat, amely az előző évek növekedési ütemét jóval meghaladva, tavaly 45 új partnerrel írt alá franchise-szerződést. Ezzel a magyarországi piaci részesedése átlépte a 16%-ot. Mindezt figyelembe véve elnyerte a 2020. év legdinamikusabban fejlődő franchise-hálózata címet.
A Magyar Franchise Szövetség 2020-i további díjazottjairól részletek itt.