DIGIMobil: meghökkentő tarifacsomagok

A magyarországi távközlési piac meghatározó szolgáltatója, a DIGI Kft. úgy döntött, hogy az év végéig meghosszabbított tesztidőszak után mobil tarifacsomagjait 2021. január 1-jétől havidíjas szolgáltatásként, csábító feltételekkel kínálja a továbbiakban a DIGI és az Invitel ügyfelei részére. (Nyitó kép: Westend)

A DIGI célja, hogy a távközlési szolgáltatások legfejlettebb technológiáit versenyképes árakon, minél szélesebb körben ajánlja ügyfeleinek. Az elmúlt időszak kihívásai még erősebben rávilágítottak a modern kommunikációs eszközök fontosságára, azok ügyféloldali elérhetőségére és megfizethetőségére.

A DIGI továbbra is folyamatosan fejleszti mobilhálózatát előfizetőinek hűségét meghálálandó és érdekeit szem előtt tartandó. Ezért jövő január 1-jétől – hűségidő nélkül – két lakossági mobil tarifacsomagot vezet be: a DIGIMobil PLUSZ-t és a DIGIMobil MAX-ot. A DIGI által ajánlott 4G adatátvitelre képes készülékekkel a használók zavartalanul élvezhetik a VoLTE (=hang LTE-n) nyújtotta előnyöket és a kristálytiszta hangzást. Az arra alkalmas készülékekkel a nem teljesen lefedett területeken az előfizetők bármilyen WIFI-hálózaton keresztül igénybe vehetik a VoWIFI (Voice over WiFi –> hang Wi-Fi-n keresztül) minőségi szolgáltatását is.

A DIGIMobil PLUSZ díjcsomag havi 1000 forinttól lesz rendelhető, amely 15 gigabájtnyi belföldi mobilinternetet, 200 perc belföldi és EU-lebeszélhetőséget foglal magában. A rendelkezésre álló percek felhasználása után a belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás díja bruttó 4 Ft/perc.

A MAX-díjcsomagra előfizetőknek az ugyancsak 1000 Ft-os havidíjhoz 30 gigabájt belföldi mobilinternet-adatforgalom tartozik, és szintén bruttó 4 Ft-os percdíj belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

A PLUSZ és a MAX csomagok mellé igényelhető DIGIMobil JUNIOR opció 500 Ft-os havidíjért. A JUNIOR opció plusz SIM kártyát és külön telefonszámot tartalmaz 10 GB belföldi adatforgalommal, illetve bruttó 4 Ft-os percdíjjal belföldi vagy EU-mobilhálózatba indított hívás esetén.

A díjcsomagok roaming opciót nem tartalmaznak, annak feltételeiről az év végén ad bővebb tájékoztatást a vállalat.

Az ajánlatok vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhetők el. A DIGI folyamatosan bővíti mobilhálózatának lefedettségi területét.  

Beruházásaival a társaság nagy erőfeszítéseket tesz azért, hogy a lehető legrövidebb idő alatt képes legyen még jobb lefedettséget kínálni. A hatósági és az együttműködési folyamatok nehézségei ellenére a DIGI továbbra is teljes mértékben elkötelezett a jövőbeni növekedés, valamint a mobilhálózat fejlesztése mellett Magyarországon – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.