El leszünk öntve

(Írta: Neuman Gábor) A Pesti Srácok szerkesztője szerint a halálos áldozatokkal járó áradások isten jelzései a nyugati országoknak a szivárvány jelképének meggyalázása miatt. A másik fő teológus, Bencsik András szerint pedig a Sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában. „Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, meg a többiek, becsszóra mondják, hogy a törvényben szó sincs melegekről, meg diszkriminációról, meg homofóbiáról, meg töltött káposztáról. Hogy akkor mit jelent a törvényben az a passzus, hogy a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg? Hát, hogy a’ emberek is értsék, nna.”

Az a bizonyos, ez évi 79-es törvény 6/a paragrafusa: „E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében (sic!) tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

Minden bűnök okozója, derül ki Jurák Kata posztjából (ő a Pesti Srácok szerkesztője), amelyet szombat reggel tett ki a közösségi hálóra, és amely megmagyarázza, legalábbis a német árvizet, meg sok mást is. Ezt írja:

„Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy isten nemcsak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni…Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt.”

Szóval isteni figyelmeztetéssel állunk szemben: hogyha nem viselkedünk jól, akkor el leszünk öntve. A szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik – olvasható Jurák posztjában: az özönvíz után isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. (1Móz. 9.11):

„Szövetségre lépek veletek, és semmi sem pusztul el többé özönvíz miatt, mert nem lesz többé özönvíz a föld elpusztítására.”

És akkor itt jönnek ezek az LMBTQ-sok, és felrúgják ezt a bizonyos szövetséget, és nekünk annyi.

A másik fő teológusuk, Bencsik András is a gonoszt átkozza, Brüsszelt nevezve a főgonosznak. Szerinte a sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában, mert mindent tönkre akar tenni, ami a természetes, klasszikus isteni rendet szolgálja.

Az a bizonyos ez évi 79-es törvény 6/a paragrafusa. Ő tehet mindenről. Ráadásul még a ministránsok is, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, meg a többiek, becsszóra mondják, hogy a törvényben szó sincs melegekről, meg diszkriminációról, meg homofóbiáról, meg töltött káposztáról sem. Hogy akkor mit jelent a törvényben az a passzus, hogy a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg? Hát, hogy a zemberek is értsék, nna.