Fujitsu-szoftver új programok egyszerű telepítésére

A DeskView Advanced Migration jól kiegészíti a Fujitsu „menedzselt munkahely” (Managed Workplace) megoldását, amellyel a nagyvállalatok folyamatosan értékelhetik és frissíthetik IT-infrastruktúrájukat, fenntartva annak optimális teljesítményét és hatékonyságát.

A DeskView Advanced Migration többféle frissítési útvonalat is kínál a jelenleg használt Microsoft Windows operációs rendszerekről, és a Windows-alapú pc-k és noteszgépek szállítóinak valamennyi hardverét támogatja. A felhőalapú számítástechnikára váltó cégek számára is ideális, mivel virtuális képet készít a régi rendszerekről és a fizikai pc-k mellett a virtuális gépeket is frissíti.

A frissítés zavartalan a használó számára. Az összes dokumentum, alkalmazás és egyéni beállítás változatlan marad és nyomban használatba vehető, a testre szabott alkalmazásoknál éppúgy, mint a szabványos asztali szoftvereknél – a Microsoft Office-t, az Outlook tanúsítványokat, a csatlakozási beállításokat, a személyes mappákat és sablonokat is beleértve. A menedzselt munkahely részét képező DeskView Load a Fujitsu cégen belül bevált gyakorlata alapján egyszerűsíti az asztali pc-k és noteszgépek személyre szabásának folyamatát. A szoftver- és hardvertelepítéstől kezdve a megoldás-bevezetésen át az eszközgazdálkodásig, a DeskView Load minden területen költséget takarít meg a tömeges telepítéskor és a termék életciklusa miatt szükségessé vált újratelepítésekkor.

This entry was posted in Egyéb kategória. Bookmark the permalink.