Használt mobiltelefon-készüléket vesz a Telenor

Bárki, bármikor leadhatja használt mobilját újrahasznosítás céljára a Telenor üzleteiben. Mi több, pénzre is válhatók a régi készülékek a szolgáltató most kezdődő ajánlata értelmében. Azok pedig, akik a társaság által kijelölt korszerű készüléket vásárolnak a Telenor előnyöket kínáló tarifájával, az újnak árából csábító kedvezményt is kapnak – közölte szerkesztőségünkkel a társaság kommunikációs igazgatósága.

Készülékváltás vagy új mobil vásárlása előtt állóknak egyaránt kedvezőnek látszik a Telenor november 18-ig tartó akciója: régi készülék vételárára a szolgáltató üzleteiben helyszíni állapotfelmérés után adnak ajánlatot, és ha az ügyfél elfogadja, az árat 14 napon belül jóváírják a bankszámláján. Ugyanő emellett akár 50 ezer forintos kedvezményre is jogosult, ha a jövő hónap végéig a cég által ajánlott készüléket vásárol, és hozzá meghatározott tarifát választ kétévi hűséggel.

Az eladott használt készülékeket a Telenor partnere, a TMX Mobile Solution Szerviz Kft. esetleges javítás, vagy felújítás után itthon vagy külföldön értékesíti, ezzel a régi mobilok élettartama meghosszabbodik – miáltal a kezdeményezők látványosan hozzájárulnak a környezet védelméhez. – A további használatra alkalmatlan mobiltelefon ugyanis elektronikai, akkumulátora veszélyes hulladék.

A környezetvédelmet lehetőségei szerint segítő Telenor támogatásával kezdődött meg a november 20-ig tartó országos iskolai szelektív hulladékgyűjtő verseny, amelynek célja, hogy az általános és középiskolások minél több, feleslegessé vált elektronikus eszközt gyűjtsenek össze. A verseny  nyertese a Telenor digitális oktatási programja, azaz a Hipersuli által kínált TudatosNet-képzésekben részesül.