Ingyen: Telekom-támogatás 75 nonprofit szervezetnek

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország megújította és kibővítette a nonprofit szervezetek számára kialakított ajánlatát. A Magenta 1 nonprofit-ajánlattal a Telekom az anyagi nyereséget nem termelők digitalizációját kívánja támogatni. Az ajánlatra pályázni kell, a nyertes szervezetek május 6-tól egy évig vehetik igénybe az ajánlatban foglalt szolgáltatásokat. (Nyitó képünk forrása: lynda.com)

A Telekom és a T-Systems egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére azért, hogy ily módon is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze az ágazat digitalizációját. A digitalizáció segíti az ügyintézést és a kapcsolattartást egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni, valamint új lehetőségeket nyit a szervezetek számára, így több energia és erőforrás szabadítható fel társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre.

A megújult Magenta 1 Nonprofit ajánlat vezetékes internet- és hangszolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben nulla forintos havidíjjal.

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatra minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság pályázhat április 10-ig, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja, valamint vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a támogatás ideje alatt legalább egy aktivitását megjeleníti a Telekom fenntarthatósági alkalmazásában, a hello holnap! applikációban.

Az ajánlatot legföljebb 75, sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe.