Utazás közben szórakozást is kínál a FlixBus

A magyar utasok is hozzáférhetnek filmekhez és sorozatokhoz, hangoskönyveket hallgathatnak, elolvashatják a legújabb magazinokat, illetve játszhatnak is utazásuk közben – jelentette be Európa legnagyobb távolsági mobilitási szolgáltatója, a hazánkban is jelen lévő FlixBus.

A távolsági buszos utazás még élvezetesebbé válik Európában a FLIXtainment, a FlixBus fedélzeti szórakoztató rendszerének megjelenésével. A vállalat a tavasszal kezdte meg a technológia bevezetését. A szolgáltatás kiterjesztése már a helyi buszpartnerek járművein is elkezdődött, így a Magyarországról induló utasok is találkozhatnak a buszokon az MPLC Universal filmjeivel, Audible hangoskönyvekkel, Rakuten Kobo e-könyvekkel, share-magazines újságokkal és játékokkal. A FLIXtainment tartalmait az ingyenes fedélzeti wifire csatlakozással használhatják az utasok a saját digitális eszközeik segítségével.

Daniel Krauss, a FlixBus informatikai igazgatója tudósítónknak elmondta: folyamatosan azon dolgoznak, hogy az utazás teljes tartamát élvezetessé tegyék azoknak, akik a zöld busztársaságot választják.

Mostantól a FlixBus európai utasai könnyen hozzáférhetnek az Audible Originals tartalmakhoz, illetve a többi között német, angol, olasz, francia nyelvű hangoskönyvekhez. Sokuk most először tapasztalja meg a hangoskönyvek kínálta élményt, és ráébred, miként tehető még élvezetessé a nem egyszer sokórás buszozás.

A szórakoztató tartalmak mellett az új rendszernek köszönhetően a wifi-csatlakozás tovább javul, gyorsul a le- és feltöltés, térképen követhető a busz útja. Az utasok saját okoseszközeikkel csatlakozhatnak a fedélzeti szórakoztató rendszerhez a busz wifi-hálózata révén, és a media.flixbus.com oldalon hozzáférhetnek az Universal 25 hollywoodi produkciójához, száznál több hangoskönyvhöz, 75 e-könyvhöz, 25 nemzetközi magazinhoz és 20 játékhoz is.