Kicsiknek is jár a tökéletes Wi-Fi

Új duál rádiós hozzáférési pontot (AP) vezetett be a piacra a tajvani Zyxel. Az NWA1123-AC PRO telepítési varázslóval és többféle felhelyezési lehetőséggel segíti a kisvállalkozásokat a hibátlanul és gyorsan működő hálózatok kiépítésében.

Habár a vezeték nélküli lefedettség kiépítésének legjobb módja, ha szakemberre bízzák, anyagi okokból a kisvállalkozások ezt gyakran nem engedhetik meg maguknak. Az NWA1123-AC PRO telepítését a nem „tech-függő” cégek is egyszerűen elvégezhetik. Az eszköz a mennyezetre és az oldalsó falakra is könnyen rögzíthető. Az állítható antenna karakterisztikájának köszönhetően a lehető legjobb lefedettség szinte bárhol elérhető: azokon a helyeken, ahol az Ethernet vagy az elektromos áramot vezető kábelek nem teszik lehetővé a vezetékes kapcsolatot, a vezeték nélküli móddal kapcsolódik a hálózathoz az AP. Ott pedig, ahol a tápegységek éppen nem elérhetők, az NWA1123-AC PRO PoE tápellátással is működhet.

Az új hozzáférési pont (AP) az ingyenesen letölthető Zyxel One Network és ZON szoftverekkel egyetlen felületről vezérelheti az AP-t. A telepítési varázsló hat lépésben segít a telepítéskor. A rendkívül vékony (32 mm), fehér, esztétikus kialakítású eszköz kis helyiségekben is jól elhelyezhető, alig látszik.