Lemondott az Index vezére – megvan az utód

(Forrás: www.media1.hu) „Ezúton is szeretném megköszönni Pusztay András eddigi munkáját. Vezérigazgatói tisztségéről való lemondását elfogadtam, és felkértem egy régi jogász barátomat, Ződi Zsoltot, akinek személye számomra garancia arra, hogy az Index továbbra is az ország legolvasottabb online híroldalaként független és hiteles tudjon maradni, hisz nincs másik”.

Ezt írja Bodolai László, az Index.hu Zrt.-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány (MFA) kuratóriumi elnöke a kreativ.hu-hoz eljuttatott közleményében: Pusztay András azért nyújtotta be a lemondását az Index vezérigazgatói posztjáról, mivel nem ért egyet a cég igazgatóságában kialakult helyzettel. Pusztay utódja Ződi Zsolt lett…

Mint arról a Media1 beszámolt, az Index.hu Zrt. tulajdonosa, a Magyar Fejlődésért Alapítvány több, mint 180 millió forinttal tartozik jelenleg is a NER-közeli Indamediának (Vaszily Miklós, a TV2 elnökének résztulajdonában lévő cégnek) . Ezt az összeget az Index.hu olvasói és hirdetési bevételekből keletkezett osztalékából igyekeznek törleszteni… (Bővebben itt: ww.media1.hu)