Matuszék beszálltak a web-re

Az egyik nagy nagykereskedelmi beszállító, a Matusz-Vad Zrt. bejelentette: március 23-tól a cég teljes választékát megnyitja a lakosság számára. Azaz: internetes boltjában hétfőtől már lehet rendelni akár másnapi házhoz szállítással.


A szállodák, éttermek, kávéházak kiszolgálására szakosodott Matusz-Vad Zrt. hivatásának tekinti, hogy a lakosságot is segítse a koronavírus miatt kialakult állapotok közepette. Ezért március 23-tól a cég minden terméke elérhetővé válik a webshopjában.

Matusz Balázs, cégalapító elnök-vezérigazgató tudósítónknak elmondta, hogy raktáraikban hatalmas az árukészlet mindenekelőtt húsokból és húskészítményekből, továbbá zöldségekből, pékárukból és más élelmiszerekből is. A rendelési lehetőség egyetlen „szépséghibája”: miután nem kiskereskedelemről van szó, a rendelés legkisebb összege 30 ezer forint lehet, azaz hosszabb időszakra bevásárlókra számít a vállalkozás. Mindazonáltal családok, ismerősök is összefoghatnak, miáltal könnyen összeadódik a rendelési összeghatár és egy címre kérik a szállítást.

A lakossági rendelés egyelőre a koronavírus miatti vészhelyzet idején elérhető.