Mostantól mindenki maga állíthatja össze mobil díjcsomagját

Teljes egészében az ügyfelek saját igényeihez, használati szokásaihoz igazítható tarifarendszert vezet be mától a Magyar Telekom, miután új alapokra helyezte lakossági havidíjas mobiltelefon-szolgáltatási kínálatát. Az ügyfelek maguk állíthatják össze a csomagjukat, miközben meghatározzák: mennyit szeretnének telefonálni illetve mobilon internezni.

A legkisebb hangcsomag 80 egységnyi** percet és sms-t tartalmaz, a legnagyobb pedig korlátlan beszélgetést és sms-t. Ami az adatcsomagokat illeti, az ügyfelek havi 400 MB és 30 GB adatmennyiség közül választhatnak.

Emellett az új csomagok előfizetői az Európai Unióban is külön költségek nélkül használhatják telefonjukat; EU-roaming esetén sem kell hívásfogadási díjat fizetni.

A szabadon kombinálható csomagok közöt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Kiemelt ajánlatnak tekinti a szolgáltató a Mobil M csomag és Net 400 MB adat kombinációját, amellyel belföldön mintegy ötmillió telekomos mobilszámot hívhatnak korlátlanul az ügyfelek 3000 Ft-os havidíjért (legalább három otthoni szolgáltatás megléte esetén járó Telekom- és ePack kedvezménnyel).

A családok számára is könnyebbé válik mostantól a kapcsolattartás. Az új Partnerkártya-kedvezménnyel a második mobil előfizetéstől 20 százalék havidíj-kedvezményt kaphat az ügyfél. Legalább három otthoni szolgáltatás (telefon, internet, tv) megléte esetén pedig 25% havidíj-kedvezmény jár a mobil előfizetés havidíjára is.

Az adatforgalmi keret felhasználása esetén az adatforgalmazás leáll, ám néhány egyszerű lépéssel azonnal igényelhető kiegészítő adatcsomag (ExtraNet opció), így folyamatosan az elérhető leggyorsabb mobilinternet sebességet élvezhetik az ügyfelek.

A diákok havi +2 GB adatmennyiséget kapnak 2 éven keresztül bármely elérhető adatdíjcsomag mellé (az igénybevétel feltétele: 18. életév betöltése, érvényes magyar felsőoktatási vagy középiskolai diákigazolvány)

A Telekom eddigi mobil díjcsomagjai május 1. után már nem igényelhetők, az ügyfelek a hűségidejük lejártakor az új kínálatból választhatnak.