Nem csak embert – csomagot is szállít a Főtaxi

Mostantól a csomagszállításban is részt vesz a Főtaxi. Az azonnali futárposta-szolgáltatás, a Főtaxi GO heti 168 órában elérhető – egyetlen levéltől az egytonnás rakományig csaknem mindent továbbít, nem csupán Budapesten, hanem a főváros környékén is. 

A szállítandó küldeményt a Főtaxi a megrendeléstől számítva legfeljebb 4 órán belül felveszi; sürgős szállítás esetén azonnali, akár 5-10 percen belüli kiállást is vállal a társaság. A feladó a küldemény felvételétől kezdve a kézbesítés megkísérléséig bármely időpontban rendelkezhet a küldemény címzettjének vagy címének a megváltoztatásáról.

A legutóbbi két év jóformán minden gazdasági ágazatot a lehető legnagyobb mobilitásra késztette. Döntővé vált, hogy a vállalkozások az üzleti dokumentumokat, eszközöket gyorsan, biztonságosan juttassák el a partnereiknek vagy éppen az otthon dolgozó munkatársaknak. Mután a Főtaxinak van a legnagyobb vállalati partnerköre a taxitársaságok között, a Főtaxi GO-szolgáltatás ennek az új mobilitási kihívásait igyekszik gyorsan, pontosan és maradéktalanul teljesíteni.

A Főtaxi a küldeményeket – a csomag méretétől függően – motorkerékpárral, személyautóval, furgonnal vagy teherautóval juttatja el a címzetthez. – A ötlet a nem fővárosi taxisoknak is példaként szolgálhat(na).