Rózsaszínű, de nem párduc, viszont okos

Otthoni használók számára mutatott be a maga nemében egyedülálló színű Pixma-nyomtatókat is a Canon Europe: a TS8350, TS6350, TS5350 és TS3350 jelű készülék korlátlan lehetőségeket kínál az otthoni használók számára, a képek nyomtatásától és személyre szabásától kezdve a művészeti kreativitásuk szabadjára engedéséig – adja tudtul a szerkesztőségünkhöz eljuttatott ismertetőjében a japán cég.

Az okos nyomtatók percek alatt üzembe állíthatók, majd a Canon PRINT alkalmazáson keresztül csatlakoztathatók okostelefonhoz vagy táblagéphez. A Canon alkalmazáscsomagjával testre szabhatók, dekorálhatók és nyomtathatók a szeretett képek. A gyártó FINE nyomtatófejes technológiája és a ChromaLife100 tinták használatával a fényképek akár száz évig is megőrzik színüket – állítja a gyártó. (Aki nem hiszi, várja ki!)

A közösségi médiában aktív használók közvetlenül a Canon PRINT alkalmazásból kinyomtathatják a közösségi oldalakon jellegzetes négyzet alakú képeket. Emellett számos, nem hagyományos hordozóra is nyomtathatnak, mint például a vasalható matrica papír, mágneses vagy öntapadó hátoldalú fotópapír, és a klasszikus 10×15 vagy 13×18 cm fotópapír. A Canon Creative Park honlapon különleges papírdekorációk ezrei várják a különlegességek kedvelőit. Emellett az eredeti Canon-tintát használók pontokat gyűjthetnek a Canon Print Rewards programjában, amelyeket hasznos kellékanyagokra (mágneses vagy fotópapír) válthatnak be.  Aki feliratkozik az Easy Ink emlékeztetőkre, sosem felejti el feltölteni a tintákat, és nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy munka közben fogyna ki a patron.