Segítség a rászorulóknak – a mi ügyünk

Honfitársaink egy részének nemcsak az éléskamrája üres, de sokan vannak a szellemileg „alultápláltak” is. Ezért lelki támaszra, oktatásra, tanácsadásra, szociális terápiára is rászorulnak. Ennek érdekében a Mi Ügyünk Civil Társaság keresi annak lehetőségét, hogyan foghatna össze szervezetekkel, magánszemélyekkel. Ugyanakkor keresi a hagyományos jótékonykodáshoz szükséges javakat is: gyűjti a mások által nélkülözhető ruhákat, cipőket, háztartási felszereléseket-berendezéseket.

Az összegyűjtött készleteket ellenőrzött keretek között osztják szét, de minthogy a rászorultak egyre többen vannak, szinte mindenre szükség van. A szervezet keresi az elfekvő árukészleteket! Ha az adományozó meg szeretne győződni arról, hogy jótékonykodása célba ér, személyesen is részt vehet a szétosztásban.

A társaság honlapjának Donate linkje segítségével is eljuttatható az anyagi támogatás. Mivel tavaly ellopták gépkocsiját, a Mi Ügyünk Civil Társaság szeretne vásárolni egy használt 3,5 tonnás zárt kisteherautót, hogy minél több összegyűjtött adományt szállíthasson a rászorulóknak.

KAPCSOLAT
Mi Ügyünk Civil Társaság
1106 Budapest, Dorogi utca 14/B.
e-mail: miugyunk@gmail.com
telefon: +36 20 335 94 92
Skype: miugyunk