Tovább javult, tökéletesedett a G Data védelmi rendszere

Rövidesen új verziók válnak elérhetővé G Data lakossági és vállalati termékeiből egyaránt, hogy tovább növeljék a kártevő-felismerési arányt, és csökkentsék az erőforrásigényt.

lakossági termékek legfrissebb változata a 25.5.11.358, amely az eddigieknél is jobb felismerési arányt és teljesítménynövekedést kínál használóinak. Ezen az oldalon már ez a változat érhető el, és a már telepített programok is figyelmeztetnek az új frissítés lehetőségére.

Emellett a G Data vállalati termékeinek 15.1-es verziója is tartalmaz a használatot kellemesebbé tevő változást. Közülük néhány:

Támogatott a SIEM (Security Information and Event Management), a rendszernaplók megfigyelése. – A hálózati kapcsolat jobb megfigyelése érdekében elérhető egy „heartbeat” vizsgálat. – A ManagementServerbe történő sikertelen belépési kísérletek naplózásra kerülnek. – A ReportManager megjelenése frissült, és elérhető egy fejlettebb előnézet. – A biztonsági eseményekhez megjegyzéseket lehet fűzni. – Egy felhasználóhoz már több kliens is tartozhat. – Egy klienstől vissza lehet vonni a jogosultságát a frissítések letöltéséhez. – Támogatottá vált a Linux CentOS 8. – A biztonság növelése végett a .NET keretrendszer 4.8 verziója használható. – Megszűnik a Windows 2008 Szerver támogatása. A programfrissítések ezen a rendszeren nem kerülnek telepítésre, de a szignatúra frissítések továbbra is elérhetőek. 

A változások teljes listája innen letölthető. A dokumentumból elérhetőek a közvetlen linkek minden változás részletes magyarázatához.