Újdonsült apáknak: négy hét fizetett szabadság – apák napján: beszélgetés- és adatajándék

Négy hét fizetett apasági távollétet ad munkatársainak, az ügyfeleknek pedig 60 perc ingyen beszélgetést és 4 óra ingyen adatforgalmat a június 20-i apák napja alkalmából a Telenor.

A törvényes öt napon túl további négy hét (tehát 20 nap) fizetett szabadságot ad a Telenor július 1-jétől azoknak a munkavállalóinak, akiknek partnere gyermekvállalás miatt szülési szabadságra megy. A bejelentés a vállalat azon családbarát intézkedéseinek következő állomása, amelyek a dolgozók jóllétét, a munka és a magánélet egyensúlyának megtartását célozzák. A Telenor az ügyfeleknek apák napja (június 20.) alkalmából ingyen beszélgetést, a magyar–francia EB-meccs idejére pedig korlátlan adatforgalmat kínál.

Manapság az apák egyre több, a gyermekeikhez köthető feladatot vállalnak, amelyekben mindeddig kevésbé vettek részt. A Telenor ezért apák napja alkalmából új juttatást vezet be munkavállalóinak: gyermeke születését követően 4 hét fizetett távollétet vehet igénybe minden apa – a törvény által biztosított öt napon felül. Az igazolt távollét nemcsak az apák, de az anyák számára is jár, ha a gyermek születése után az édesapa marad otthon az újszülöttel.

A fizetett távollétet egyedülálló szülők is igénybe vehetik – ha nincsenek szülői szabadságon –, és ugyanúgy jár örökbefogadott gyermek esetén is. A bejelentés jól illeszkedik azokhoz a törekvésekhez, amelyeket a vállalat a munkatársai jóllétének növelése, a munka és a magánélet egyensúlyának megtartása céljából hozott a múlt években.

A Telenor az ügyfeleknek apák napja alkalmából kedvezményekkel segít az apa–gyerek kapcsolat mélyítésében. A vállalat az anyák napi akciójához hasonlóan most június 20-án, vasárnap, apák napján is 60 perc ingyen belföldi beszélgetést ad minden lakossági számlás és kártyás, valamint flottás csomaggal rendelkező lakossági ügyfelének. A kedvezmény június 14-től 20-án éjfélig aktiválható a MyTelenor alkalmazásban.

Emellett már előző este, június 19-én, szombaton a magyar–francia EB-meccs idején – 14–18 óráig – a forgalmazott adatforgalom nem csökkenti az adatkeretetbelföldi lakossági számlás és kártyás, valamint flottás csomaggal rendelkező lakossági ügyfelek hangalapú és mobilinternet előfizetése esetén. A kedvezmények a MyTelenor alkalmazás „Szolgáltatások” menüpontjában aktiválhatók.