WiFi mindenütt: szerény és mindentudó a Zyxel Multy X

A tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel bevezette a Multy X háromsávos AC3000 otthoni WiFi Mesh rendszert, amelynek célja a vakfoltok teljes eltüntetése, és a gyors, megbízható WiFi-lefedettség elérése az otthonokban.

A Multy X a WiFi Mesh hálózati technológiával megszünteti a nagyon gyakran megjelenő WiFi-vakfoltokat az egész házban: az új rendszer használatával a hálózati eszközök automatikusan csatlakoznak a legközelebbi Multy X csomóponthoz, és ezzel lehetővé teszik a szabad adatáramlást. A hagyományos hálózatokkal ellentétben, amelyek gyakran elveszítik a sebességet és a sávszélességet a bonyolult csatlakozási folyamatokban. A Multy X csomópontok egyetlen hálózatként működnek, és teljes sávszélességet és sebességet szavatolnak a csatlakoztatott eszközök számára.

A Multy X kezelése egyszerű, okostelefonos alkalmazással megoldható, miáltal a használók könnyen hozzáadhatnak és kezelhetnek olyan funkciókat, mint a szülői felügyelet, a vendéghálózat, vagy az Alexa-hangvezérlés.

A Multy X teljes sávszélességet kínál a 2,4 és az 5 GHz-es sávokon csatlakoztatott eszközökne is. A MU-MIMO támogatással egyszerre több eszköz egyidejűleg és a lehető leggyorsabban csatlakozhat. A termék nagy előnye a „szerénység”: elegáns, karcsú, csaknem észrevétlen.