A 14 legjobb idézet Kásler Miklóstól

Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenc-i értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője. Orbán szemmel láthatóan úgy döntött, hogy irányt vesz a legsúlyosabb debilitás az ezoterikus nemzeti-keresztény fundamentalizmus felé. Nem hiába hangoztatta az identitáspolitika jelentőségét, a felvilágosodás előtti sötétség egyik jeles képviselőjének miniszterei tárcát adott a kormányában.

Semjén evolúciós elméleteit és Matolcsy piros pöttyeit leszámítva a legbornírtabb nézeteiket a kormánytagok eddig nem vállalták a nyilvánosság előtt, de most már itt van nekünk dr. Kásler, aki szégyelli bevallani, hogy a technikai fejlődést, a modernitást és a racionalitást egyenesen az ördögtől valónak tartja, a magyarság pedig isten kiválasztott népe, akinek jogosan jár a világ feletti hatalom.

Íme, itt a 14 legjobb idézet a nemzeti-keresztény kretenizmus élharcosától.

„A gyermekkel, aki meghalt, vagy műhiba áldozata lett, egészen biztos, hogy ott volt mellette a Jóisten, és egészen biztos, hogy ez a kisgyermek megkapta a Jóisten segítségét, legfeljebb mi erről nem tudunk.”

„Az emberi gondolkodás nem fejlődik egy fikarcnyit se 2000 éve. A görögök már mindent leírtak.”

„Én a technikai fejlődést nagyon sok vonatkozásban az emberi élet minőségére hátrányosnak tartom.”

„A társadalomtudományokat rendkívül masszívan eltorzítva oktatják. Tehát azok a klasszikus értékek, ami az identitás részeit képezik, tehát ember vagyok, magyar vagyok, hívő vagyok, és a többi, és a többi, és a magyar kultúrának az elképesztő kincsestárát nem ismertetik meg a diákokkal.”

„Én mindig arra gondoltam, hogy a férfiak valóban korábban halnak meg, ők élnek a nőkkel. A nők pedig a férfiakkal élnek, és lehet, hogy ez a magyarázat.”

„Az Ősrobbanás csak spekuláció.”

„Nigériában az emberek 80 százaléka HIV-fertőzött.”

„A Heisenberg-féle határozatlansági elv bizonyíték Isten létezésére.”

„A tízparancsolat a legtökéletesebb népegészségügyi gyűjtemény, tudniillik a halálos betegségek jó 70-80 százalékát a Tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni.”

„A torinói lepel eredetisége ellen egyetlen tudományos érvet sem tudtak felhozni.”

„Az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek.”

„A hatmillió abortusz történelmünk legnagyobb katasztrófája.”

„Egy nép kumulatív genetikai állománya konstans.”

„A Szent  Korona-tan a világ legkáprázatosabb jog– és hagyomány­rendszere, a világi és a transzcendentális  viszonylatok szintézise, s a demokrácia alapképlete a maga megosztott hatalmi rendszerével.”

Források: Valamintilletve és továbbá.

A 777 nevű blog szerzője, aki a videón is látható beszélgetést vezette Káslerrel és Csókay Andrással, azzal találta védeni a védhetetlent, hogy „Megengedhetetlen, hogy ma Magyarországon bárkit azért figurázzanak ki, azért próbáljanak meg nevetségessé tenni, mert a Tízparancsolat jelenti élete alapját és zsinórmértékét.”

Pedig nem erről van szó. Nem az a baj Káslerrel, hogy hívő. Még csak nem is az, hogy ezt nyilvánosan teszi.

Hanem az, hogy sötét ostobaságokat hord össze.

Máris visszasírjuk Balog Zoltánt.

Az írás elsőként itt jelent meg.