Állóképes tévéképernyők a győri buszokon

Olvasónk küldte a mellékelt fényképfelvételt Győrből. Azt írja, hogy amióta Győrött, a helyi közlekedésben (végre, mintegy kilenc hónappal ezelőtt és utána is) megjelentek a Mercedes márkájú autóbuszok, a járművekben kifüggesztett képernyőkön csak a felvételen látható kép látszik, ám semmi egyéb, érdemi tájékoztatás (pl. a megállókról).

Olvasónk javasolja, hogy

# vagy helyezzék végre üzembe a régi buszokon megszokott és bevált (videós) utastájékoztatást

# vagy szereljék le a semmire sem használt képernyőket. Olvasónk levelét továbbítottuk a Volánbusz Zrt. kommunikációs igazgatóságának, ahonnan nagyon rövid időn belül megérkezett a tömör és lényegi válasz:

„Kollégáink már dolgoznak a probléma mielőbbi elhárításán, melynek megoldásáig utasaink szíves türelmét és megértését kérjük.”

A szerk. megj.: Tanulhatna a Volánbusztól nagyon sok állami, kormányzati, önkormányzati illetékes. Ők ugyanis nem egyszer hónapokig vagy nem válaszolnak, vagy minden erejükkel azon vannak, hogy húzzák az időt, kifárasszák a sajtót abban a reményben, hogy a folyton új események közepette megfeledkezik a témáról az újságíró. Csakhogy ez nem így van ám!