Bohócdoktorok töltik meg az éhezőket segítő szeretetládákat

Nem csupán kórházban, nem csak betegek megsegítésén ügyködnek a pirosorrú bohócdoktor-jótevők. A nélkülözők a szürke hétköznapokon is számíthatnak a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett bohócdoktor-csapatra.

A rászorulók által rendszeresen kiürített szeretetládákba ezekben a hetekben is naponta tucatnyi apró élelmiszer-csomagot visznek a bohócdokik, hetente száznál is több éhezőt segítve.


Az év nagy részében a Centerke Közösségi Térben várják a tartós élelmiszer, játék felajánlásokat az alapítványi önkéntesek. A szeretetládák feltöltésében bárki, akár egy-egy szelet kenyérrel, csokival, netán egy-egy konzervvel is segíthet. Legyünk közösen részesei a jótetteknek! A legapróbb felajánlás, 1-1 adag étel elhelyezése a ládák valamelyikében is nagy segítség.

Önkéntes segítőket hív Rácz Anett alapítványi vezető: a bohócdoktor segítő önkéntességhez kapcsolódásra a Mátrix Közhasznú Alapítványnál (játékos bohócdoktor foglalkozásokra, meseterápiára, zenés játékra, jótékonysági tevékenységekre) az idén is lehetőség.

Az érdeklődők a www.bohocdoktor.com oldalon elérhető jelentkezési felületen felvenhetik a kapcsolatot az alapítvánnyal.