Bohócdoktorok tömik meg a szeretetládákat

Az ünnepek után életben szeretné tartani a segítő aktivitást a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett bohócdoktor-csapat. A rászorulók által rendszeresen kiürített – üresen kongó – szeretetládákba január első felében a piros orros bohócdoktorok naponta sok, apró élelmiszer-csomagot visznek, összesen több, mint 100 éhezőt segítve.


Az év nagy részében a Centerke Adományozó Központban várják a felajánlások ruha, tartós élelmiszer, játék formájában az alapítványi önkéntesek. Bár a Szeged, Tisza Lajos krt. 12. szám alatti adományozóhely januárban zárva van, a szeretetládák feltöltésében bárki, akár egy szelet kenyérrel, egy csokival, vagy egy konzervvel is segíthet. Legyünk közösen részesei a jótetteknek! A legapróbb felajánlás is nagy segítség.

Önkéntes segítőket hív Rácz Anett alapítványi vezető: a bohócdoktor segítő önkéntességhez a Mátrix Közhasznú Alapítványnál (játékos bohócdoktor-foglalkozásokra, meseterápiára, zenés játékra, jótékonysági tevékenységekre) az idén is be lehet kapcsolódni. Az érdeklődők a www.bohocdoktor.com oldalon elérhető jelentkezési felületen léphetnek kapcsolatba az alapítvánnyal.