Díjeső Canon-kameráknak, lencséknek

Rangot adó öt elismeréssel tüntette ki az European Imaging and Sound Association (EISA) a Canont. A mai díjkiosztón a hazánkban is jelen lévő japán vállalatóriás ismét a képalkotási kiválóságát bizonyítja az újabb díjával, melyet az év elején bevezetett EOS RP mellett az RF- és az EF-jelű fényképezőgép-lencsék nyertek el. Az EOS R-rendszer 2018. szeptemberi bemutatása óta a Canon újra kijelölte a fényképezés határait. Olyan vázakat és objektíveket tervez, amelyek bővítik az amatőr és a profi fotósok lehetőségeit egyaránt – miként ezt az idei díjak is bizonyítják. (Nyitó képünk forrása: Amateur Photographer)

Íme az idei EISA-díjeső:

A Canon évtizedek óta fejleszti a képalkotás alapvető elemeit a házon belüli kutatás és fejlesztés révén, a tükör nélküli fényképezőgép-vázaktól az EF-objektívekig. (Bővebben: Canon-kislexikon itt, tessék kattintani!)

Az EISA hivatalos díjátadó ünnepségét szeptember 6-án tartják Berlinben. Az EISA (European Imaging and Sound Association), azaz Európai Kép- és Hangalkotó Szövetség szerte a világon 29 ország 55 szakfolyóiratát foglalja magába. Az európai EISA-díjak miatt nemzetközi szinten ismert, a világ legnagyobb szerkesztői együttműködése a fogyasztói elektronika területén. Az EISA több mint 35 éve ünnepli az iparág legjobb termékeit.