Erősítsük a gyerekvédelmet! Betiltandó a szivárványos esernyő is?

Azért a fantáziánkat nem kell, hogy bármi is korlátozza, főleg azután, hogy az említett törvény a korlátoltságnak, az irracionalitásnak, a zsigeri félelmeknek és indulatoknak olyan agypusztító keverékét állította elő, ami az emberi képzelőerő előtt amúgy is újabb lehetőségeket nyit meg; igaz, hogy zuhanórepülésben. (A kép forrása: zh.ch.)

A Fidesz frakcióvezetője közölte, hogy a gyerekvédelminek nevezett törvény ügyében még akad tennivaló, újabb kiegészítések, pontosítások, miegyebek várhatók, amiből világos, hogy a kormány a törvényt roppant sikeresnek, a körülötte támadt közhangulatot el- és befogadónak tartja, érdemes tehát még matatni rajta új és újabb üdvrivalgások reményében.

A részletekről persze még nem tudunk semmit.

Azért a fantáziánkat nem kell, hogy bármi is korlátozza, főleg azután, hogy az említett törvény a korlátoltságnak, az irracionalitásnak, a zsigeri félelmeknek és indulatoknak olyan agypusztító keverékét állította elő, ami az emberi képzelőerő előtt amúgy is újabb lehetőségeket nyit meg; igaz, hogy zuhanórepülésben.

Például miért ne működhetne valahol egy szorgos és figyelmes algoritmus, ami az összes televízió- és rádióadást figyelve, a számítógépes és mobiltelefonos kommunikációt is követve, a törvény hatálya alá eső minden mozdulatot, szót és célzást már a születése pillanatában letilt, a szándékot esetleg büntetve is a Harry Potterből ismert tudattörlő átokkal?

Ehhez persze az kell, hogy ne csak a kiskorúak, de minden egyes egyed, tehát a felnőttek is gyerekstátusba kerüljenek, akikre a törvény így értelemszerűen vonatkozna. Ez sem gond: a kormány a jövőben külön értesítést küld majd az alattvalóknak arról, hogy központi utasításra épp hány évesnek számítanak. Muszáj ez, különben a posztmarxista, liberálfasiszta, brüsszelita ellenzék cenzúrát kiáltana, amiről persze szó se lenne.

Gyerekvédelem, az lenne.

A másik, feltételezhető változás nyilván az lesz, hogy az iskolák és templomok kétszáz méteres körzetében nemcsak a gyanús kiadványokat kell majd becsomagolni, hanem magukat a gyerekeket, illetve a gyerekeknek minősített lakosokat is, akiket így a nyomtatott betű mákonyán túl azoknak a látványa sem ronthat meg, akik még nem estek át ugyan a nemváltáson, de sunyi pillantásuk és erős nyálzásuk bizonyítja, hogy pont erre készülnek.

Ezt az egyedeket elfedő burkot, sajnos, nem nevezhetjük burkának, pedig szeretnénk, a hazánk felé vonuló tízmilliós migránsáradat miatt azonban ez még nem megy.

Egyelőre ennyit. A többi meglepi lesz.