Frizuratámogatás álláskeresőknek – hetente hatnak ingyen

Halló, fodrászat? Szeretném lemondani a foglalásom, mert elvesztettem a munkám. Az utóbbi hónapokban egyre gyakoribbá váltak az ehhez hasonló hívások, ezért ingyen frizura készítésével segít az álláskeresőknek egy budapesti fodrászat.

Az Angerer Fodrászat munkatársait megérintette amikor azt látták, hogy a koronavírus-járvány miatt sokan, köztük törzsvendégek, munkanélkülivé váltak. Ez indította őket arra, hogy ingyen frizurával segítsenek azoknak, akiknek jelenleg nincs lehetőségük fodrászhoz menni, hogy a lehető legjobb benyomást tehessék az állásinterjún.

„Egy jó frizura magabiztosabbá tesz, önbizalmat ad. Az állásinterjún pontosan erre van szükség, ezért döntöttünk úgy, hogy segítünk. Minden fodrászunk örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez. Az első jelentkezőknek már el is készült a frizurája, szorítunk értük, hogy jól sikerüljön az állásinterjújuk” – mondta Török Tamás, az elrontott frizurák helyrehozására szakosodott Angerer Fodrászat alapítója.

Eddig tizenhatan jelentkeztek, a kezdeményezés végéig a fodrászat hetente hat álláskeresőnek tud ingyen frizurát készíteni. Ha ennél többen jelentkeznek, akkor heti sorsolással választják ki, hogy kik kaphatják a támogatást, de lehetőség szerint igyekeznek valamilyen formában minden jelentkezőnek segíteni. A május 26-ig érvényes felajánlást az Angerer Fodrászat honlapján és Facebook oldalán népszerűsítik

Az Angerer Fodrászat az ország első, elrontott frizurák helyrehozására szakosodott fodrászata. Nevét Sisi királyné fodrászáról, Fanny Angererről kapta. Miként Fanny Angerer mindig tökéletes frizurát készített a királynénak, akkor a 21. századi cég küldetése is, hogy magabiztossá tegye a nőket tökéletes frizurával. Az elrontott frizurák helyrehozatalára szakosodott vállalkozást Török Tamás alapította Budapesten.