Internet kikapcs?

Baj van a világgal. Semmi nem olyan, amilyen régen volt, elvesztek az értékek, a fiatalok nem tisztelik az öregeket, akik viszont nem veszik komolyan a fiatalokat. Apokalipszis közeleg, de szerencsére van menekvés. Itt van nekünk, pontosabban a Fidesznek, Földi László biztonsági szakértő. Aki, ha rajta állna, még ma helyrezökkentené a világ rendjét. Földi, aki tanult szakmájára nézve hírszerző, a Kossuth Rádióban osztotta meg nézeteit a nagyközönséggel. Néhány évvel ezelőtt, még Tarlós István főpolgármester tanácsadójaként pedig arról beszélt, hogy a menekülteket segítő civileket likvidálni kell.

„Van egy stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat fel lehessen számolni” –mondta Földi a Kossuth Rádióban. Szerinte katasztrófa lesz abból, ha csökken az idősek hatása a fiatalokra, hiszen nekik még nincs elég tapasztalatuk másfajta élethelyzetekkel kapcsolatban. Az egykori hírszerző (ma biztonsági szakértő), úgy látja, hogy „van egy tudatos törekvés a társadalmi alapértékek megbontására, amelynek része a nemekkel szembeni zűrzavarkeltés, a családok támadása, az identitás megbontása.”

Nem volna ezzel semmi gond, nem muszáj mindenkinek normálisan beszélni, ezért azt is csupán a miheztartás kedvéért jegyeznénk meg, hogy vannak a miénknél szerencsésebb országok, ahol a mentális kihívásokkal küzdő embereket nem helyezik felelős, de legalábbis jól fizető beosztásokba. 
Amúgy az is megoldás lehetett volna, ha a Földivel beszélgető riporter megkéri hősünket, fejtse már ki, mit kellene értenünk a nemek közötti zűrzavar keltésén, különös tekintettel a családok elleni támadáson, és az identitás megbontásán. A Kossuth Rádió riporterét azonban ennél keményebb fából faragták. Nem futamodott meg, vette a lapot, és megkérdezte Földi szakértőt, hogyan lehet ezt a helyzetet kezelni, esetleg kezdjenek internetezni az idősebbek is?

Földi válasza rövid volt és lényegre törő: le kell kapcsolni az internetet.

Nem ez a mostani Földi László első csínytevése, korábban is előfordult vele, hogy odatette magát és keményet mondott. Még bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor 2017 szeptemberében az időközben megszűnt Echo TV  Informátor című műsorában nem kifejezetten pozitívan nyilatkozott a menekülteket segítő magyar civil szervezetekről. Sőt, kifejezetten elutasító és ellenséges volt velük szemben. 

„Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább… Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.”

Ez azért már a sokat tapasztalt Tarlós főpolgármesternek is sok volt, és felszólította biztonsági szakértőjét, hogy a jövőben tartózkodjon az ilyen kijelentésektől, különben meg kell válniuk egymástól. Földi azonban nem türtőztette magát, és nem sokkal ezután, újólag elővezetett egy hasonló eszmefuttatást, minekutána Tarlós november végén megszüntette a biztonsági szakértő munkaviszonyát a fővárosi önkormányzatnál.

A civilek likvidálása után tehát az internettel is leszámolna a Fidesz bizalmi embere. Segítünk a fideszes biztonsági szakértőnek, s eláruljuk, mit kell tennie, hogy mondandója még a mostaninál is meggyőzőbb legyen. Talán ha azt is közölné a nyilvánossággal, hogy a nemekkel szembeni zűrzavarkeltés, a családok támadása, az identitás megbontása mögött Soros György áll, valamint Brüsszel. És Földi úr, az istenért ki ne felejtse, ha legközelebb nyilatkozik, hogy nem leszünk gyarmat. Az ilyet szeretik a népek, viszik, mint a cukrot.