Itt a legfrissebb AIDA64

A FinalWire ma közzé tette a népszerű rendszer-információs szoftverének legújabb változatát, az AIDA64 5.95-öt. A frissítésben megjelent az Asus ROG RGB LED billentyűzetek és egerek szenzorértékeinek monitorozása, továbbá egy sor fejlesztés az idei AMD és Intel CPU platformokhoz, valamint a legújabb AMD és nVIDIA GPGPU számítási technológiák támogatása is elérhető már.

A budapesti székhelyű FinalWire Kft. által fejlesztett rendszer-információs szoftver új verziójában elérhető a Microsoft Windows 10 Fall Creators Update támogatás, amelynek tartalma az operációs rendszer részletei, telepített programok listája, és biztonságiszoftver-információja a közelgő Microsoft Windows 10 Fall Creators Update Build 16299 frissítéshez. Optimalizált és javított ACPI-lekérdezés, fa-enumeráció és hőmérséklet-mérési modulok.

Az AIDA64 RGB LED modul bővült az Asus ROG RGB LED billentyűzetekkel és egerekkel, az Asus Aura API használatával. CPU- és memória-kihasználtság, hálózati forgalom, hőmérséklet, feszültség, ventilátorsebesség és áramhúzó mérések már figyelhetőek az RGB-eszközökön, különböző vizuális ábrázolásokat használva.

A frissítés tartalmazza az AMD X399, Intel X299 és Intel Z370 chipsetes alaplapok, az új generációs Intel processzorok és lapkakészletek továbbfejlesztett támogatását is, valamint kezeli a legújabb hardver-technológiákat.

A Windows-os PC-ken futó AIDA64 programcsalád három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A szoftverek 30 napos próbaváltozata innen letölthető.