Jó vétel lesz a V-Tel?

Az egyéni igényekre szabható mobiltelefon-csomagokra és a közösségek hálózataira alapozva kínálja magát a piacon minap megjelent, országos lefedettségű (a Magyar Telekom infrastruktúráját használó) V-Tel. Az elsősorban a feltöltő-kártyát használókat megcélzó termékek az év végéig hazánk valamennyi településén elérhetők lesznek.

A három alapított V-Telecom Hungary Kft. által irányított szakmai cégcsoport szolgáltatása – a lendületesen növekvő értékesítési hálózat, a V-Tel Pontok révén – az egész országban elérhetővé válik. A társaság már az első percben 150 ezer SIM-kártyát kínált mindenekelőtt a feltöltő-kártyát kedvelők számára.

Kupai Krisztián, a V-Telecom Hungary Kft. ügyvezetője tudósítónknak elmondta, hogy minden, kétezer lakosúnál nagyobb településen jelen lesz a cég legalább egy V-Tel Pont formájában, miáltal a szolgáltatás a használótól karnyújtásnyira elérhető. Az év végéig az interneten keresztül is feltölthetővé válnak a kártyák.

A cégvezető állítása szerint a V-Tel ajánlatai jó ár–érték-arányt képviselnek: az alapcsomagot tartalmazó, 3500 forintért elérhető feltöltőkártya hűségidő nélküli, és az ugyanazon V-Tel Pontnál aktivált kártyák használói ingyen beszélhetnek egymással. A valamivel több, mint kétszer annyiért kínált másik csomag ugyancsak hűségidő nélküli, és már minden belföldi vezetékes és mobil irányba egyaránt korlátlan időtartamú beszélgetést foglal magában 500 MB-nyi internet-hozzáféréssel.