A Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek számára kidolgozott ajánlatát, mellyel a nonprofit ágazatot kívánja támogatni. A Magenta1 Business/Nonprofit ajánlatra pályázni kell.

Egyedülálló ajánlatot alakított ki a Telekom nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére, támogatandó a szervezetek szemléletformáló munkáját, így is ösztönzi a nonprofit ágazat digitalizációját.

A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat vezetékes, internet- és hangszolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben –havidíj nélkül. A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlattal egyszeri adomány helyett olyan hatékony, a fenntartható működéshez, növekedéshez elengedhetetlen támogatást ad a társaság a nem nyereségérdekelt szervezeteknek, ami megkönnyíti számukra a kommunikációt és a digitális fejlődést.

A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatra magyarországi székhelyű alapítványok és egyesületek, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetségek, valamint közhasznú, nonprofit gazdasági társaságok pályázhatnak szeptember 25-ig. oldalon.Az ajánlatot legföljebb 75, sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe.