Megjöttek a Samsung T55 monitorjai

A Samsung legújabb szemkímélő kialakítású ívelt monitorai, a T55 modellek kiemelkedő felszereltséggel, valamint a munkát és játékot egyaránt segítő funkciókkal kínálják magukat. Az 1000R-es ívelt kijelző 75 Hz-es frissítési rátával és FreeSync támogatással „gondoskodik” a látványos megjelenítésről.

A Samsung T55 monitorokat https://www.samsung.com/hu/monitors/c27t55/ az elsők látták 1000R-es extrém ívelt kijelzővel, amelyen az emberi szem látóteréhez igazodnak a megjelenített tartalmak, miáltal csökkenti a szem fáradását. Az ívelt kialakítás ideális az összetett munkahelyi feladatokhoz, vagy éppen az egész játéktér áttekintéséhez – gamerek számára. A használók három méret közül választhatják ki a számukra ideális modellt, hiszen a T55 sorozatban 24-, 27- és 32 hüvelyk átlójú monitorok is megtalálhatók.

Mindhárom modell támogatja az AMD FreeSync megoldását, amely egymáshoz igazítja az egyes játékok és a monitor frissítési rátáját, így dinamikus látványt hoz létre, szaggatás nélkül.

A hosszútávú, kényelmes használatot segíti a „szemkímélő mód”, amely minimálisra csökkenti a monitor kékfény-kibocsátását. A gyártó „villódzásmentes technológiája” eltünteti a hagyományos monitoroknál gyakran tapasztalható villódzást a képernyőről, így kevésbé lehet fárasztó a kijelző előtt töltött idő. A kiemelkedő szemkímélő technológiáknak köszönhetően a 24- és 27 colos T55 monitorok is elnyerték a TÜV Rheinland szemkímélő tanúsítványát.    

A monitorok gazdag csatlakoztatási lehetőséget kínálnak a beépített HDMI-, DP- és D-Sub csatlakozókkal, a hangzást pedig két, beépített 5 wattos hangszóró teszi élménnyé.  

A Samsung T55 sorozatának monitorai már megvásárolhatók Magyarországon.