Mint a rakéta: új ételszállító cég jelent meg Budapesten

Hollandiai központú ételkiszállító szolgáltatás kezdődött ma Budapesten. A Rocket – amely Európa 10 legtöbbet letöltött ételfutár applikációja között van – elkötelezett az iránt, hogy éttermi partnerei magas nyereséghez jussanak és kiemelkedő támogatást kapjanak kiszállítási kínálatuk kiépítésével, bővítésével. A Rocket célja, hogy ügyfeleiknek – a nagyszerű kínálat és széles választék mellett – megadják a legértékesebbet: időt, amit arra fordíthatnak, amire szeretnének.

Az amszterdami székhelyű élelmiszer-technológiai vállalat, a Rocket 7000 európai étteremből kínál kiszállítást ügyfeleinek. A 2018-ban két ukrán vállalkozó által alapított cég magyarországi belépése előtt – ugyancsak az idén – megjelent a ciprusi, a görög, a francia, a spanyol és a portugál piacon. Cipruson néhány hónap alatt piacvezetővé vált.

A Rocket újszerűen közelít az éttermekhez: a versenyképes jutalékok mellett széles körű marketing-támogatással, ügyfélkezeléssel és egyéb szolgáltatással támogatja őket.  

A szolgáltatás mától elérhető – egyelőre Budapesten. Egyelőre mintegy 100 éttermi partnere van, bevezetésképpen a során a belvárosban és környékén kínál kiszállítást, ám aligha kell sokáig várni arra, hogy az egész városban megjelenjenek munkatársaik. Mert – széles körű nemzetközi tapasztalat alapján – megy minden, mint a rakéta…