Online alapszakos nyílt napok a Corvinuson

Online nyílt napokat tart december 9–11. között a Budapesti Corvinus Egyetem. A háromnapos rendezvényen szakfelelősök és tanárok mutatják be az ország vezető gazdaság- és társadalomtudományi egyetemének alapszakjait, valamint osztatlan képzését.

Tekintettel járványhelyzetre, online tartja meg decemberi alapszakos felvételi nyílt napjait a Corvinus Egyetem. A felvételire készülő diákok december 9–11. között mindent megtudhatnak az egyetem alapszakjairól, gyakorlat-központú képzéseiről, a diploma utáni elhelyezkedési lehetőségekről, illetve a jelentkezés módjáról. Emellett az eseményen a hallgatói önkormányzat sokszínű tevékenységét is bemutatják a résztvevőknek.    

A rendezvény mindhárom nap délután három órakor kezdődik. Az alapszakokat a szakfelelősök és meghívott vendégük mutatja be, majd a képzés iránt érdeklődők kérdezhetnek.  

A rendezvény a Corvinus Facebook oldalán érhető el. A pontos program és a szakos beosztások az egyetem honlapján is megtalálhatóak.   

A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarország vezető egyeteme a gazdasági és társadalomtudományi képzések területén. A 2019. július 1-jétől alapítványi fenntartásban működik. Budapesti és székesfehérvári tanszékein csaknem 13 000 hallgató tanul, közte 3500 külföldi diák. A Corvinus az egyetlen olyan egyetem hazánkban a gazdaságtudományok területén, amely nemzetközi akkreditációval rendelkezik (AMBA, EQUIS).   

Az online nyílt naphoz itt lehet csatlakozni