Innovációs nagydíj: még egy hétig lehet pályázni

Az innovációs nagydíjon kívül további nyolc innovációs díjat osztanak ki azon társaságok között, amelyek február 10-ig benyújtják jelentkezésüket.

A Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány által kiírt innovációsnagydíj-pályázat beadási határideje hamarosan, február 10-én délután három órakor lejár.

A pályázaton a Magyarországon bejegyzett azok a vállalkozások vehetnek részt, amelyek tavaly kiemelkedő műszaki, technológiai, gazdasági újítóteljesítménnyel tetemes üzleti hasznot értek el.

Az év legértékesebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő újító teljesítményeket nyolc kategóriában is díjazzák:

ipari, agrár, környezetvédelmi, informatikai innovációs díj, „az alapkutatástól a piacig˝ 2019. évi innovációs díj és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, illetve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara innovációs díja. A 2018. január 1-je után alapított legeredményesebb kezdő vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség startup innovációs díját nyeri el.

A jelentkezés részletei itt tanulmányozhatók.