Online kapcsolattartás időseknek

Online útmutatóval segíti a Samsung az idős használókat és családtagjaikat a biztonságos és kényelmes kapcsolattartásban.

A vállalat weboldalán elérhető kisokos a legnépszerűbb alkalmazások telepítésében és használatában támogatja az idős korosztályt könnyen érthető leírásokkal és ábrákkal. Az ingyenes dokumentumban a csevegő- és videóchat-programok mellett a személyes adatok védelméről és a hiteles forrásból való tájékozódásról is olvashatnak a használók.

A legújabb technológia és az okoseszközök használata sokak számára természetes, az időseknek azonban nem minden esetben egyértelmű, hogyan hozhatják ki a legtöbbet egy okostelefonból vagy tabletből. Napjainkban különösen fontos, hogy a családtagok kapcsolatban maradjanak egymással, ehhez pedig remekül használhatók az okostelefonos alkalmazások és közösségimédia-felületek.

A Samsung egyszerűsített útmutatót készített az idős felhasználók számára, amellyel könnyen használhatnak olyan népszerű alkalmazásokat, mint a Skype, a WhatsApp vagy a Facebook. A tájékoztató lépésenként vezeti végig a használókat az alkalmazások letöltésén, telepítésén és a regisztráción, miközben az adatvédelemhez kapcsolódó tippeket ad és ábrákon ismerteti a kezelőfelületet is.

A Samsung online útmutatója itt érhető el.