Pályázat a „Megbízható munkaadó“ címért

A „Megbízható munkaadó“ címmel a jövőben olyan vállalatokat tüntet ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A pályázat a jó munkahelyi feltételek fontosságára szeretné felhívni a cégek figyelmét, és egyben a vonzóbba teheti a sikeres pályázókat a jelenlegi és leendő munkavállalók számára.

A most meghirdetetett pályázat kapcsolódik a kamara idei központi témájához, amely a szakemberhiány enyhítésére helyezi a hangsúlyt. A címet pályázati úton lehet elnyerni, a sikeres pályázóknak több szakmai kritériumoknak kell megfelelniük, különösen a következő területeken:

  • javadalmazás;
  • szociális-jóléti juttatások;
  • az egészség és a munkakörülmények;
  • a képzés és továbbképzés;
  • fejlődési és karrierlehetőségek.

A „Megbízható munkaadó“ címre olyan magyarországi székhelyű vállalatok szervezetek pályázhatnak, amelyek a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara tagjai.A Díjat egy öttagú, személyzeti  szakemberekből és a Kamara képviselőjéből álló zsűri ítéli oda két évre. A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. április 20.

Kérjük, a pályázati dokumentumokat letöltés után Acrobat-tal nyissa meg, és ne a böngészőn keresztül!

További információ, valamint az összes pályazati dokumentum a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara weboldalán található.