Papucsot, tornazsákot és fürdőruhát is kínál a Bécsi Közlekedési Vállalat

Megújult a Bécsi Közlekedési Vállalat, a Wiener Linien rajongóknak szóló ajándéktárgy-kínálata. Színes iskolai felszerelés, a nyári kikapcsolódás kötelező kellékei és az örök kedvenc, a papucs is megtalálhatóak az online shopban és a közlekedési múzeum ajándékboltjában. (Képek: © Wiener Linien.)

A Bécsi Közlekedési Vállalat, a Wiener Linien rajongói már évek óta hazavihetik kedvenc járműveiket, vagy éppen a bécsi metróhálózatot modellek, játékok, könyvek, kiegészítők formájában. A nagy érkelődésre való tekintettel most új ajándéktárgyakkal bővült a kínálat.

Járműkedvelő iskolásoknak például a közlekedési hálózat színes térképével díszített Schultütét (ebben az óriás tölcsérben kapják az elsősök az iskolakezdéshez szükséges felszerelést, ajándékokkal és némi édességel kiegészítve), irattartó mappát, tolltartót vásárolhatnak a szüleik. Újdonságok az A5 formátumú jegyzetfüzet, a járműves matricák és etikettek és a lemosható, papírból készült kártyatartó is.

Nyaraláshoz a Wiener Linien szintén térképes dizájnnal ellátott törülközőt, legyezőt, vízhatlan táskát és újrahasznosított műanyagból készült napszemüveget kínál, a visszafogottabb minta kedvelői ezenkívül elegáns kék–fehér fürdőruhát és fürdőnadrágot is választhatnak. Hozzájuk remekül illő kedvenc, a Wiener Linien színeiben pompázó piros-fehér strandpapucs – pamut tárolózsákkal.

A teljesség igénye nélkül: találhatunk még itt vonatos vászontáskát, térképes maszkot, fényvissszaverős ruhadarabokat, lego-járműveket, étkészletet, sőt, villamosos karácsonyfadíszt is. Az ajándékokat a közlekedési múzeum boltjában vagy online, a Wiener Linien honlapján lehet megvásárolni.