Szegeden bővült a Telenor ügyfélszolgálata

November 1-jétől, két lépcsőben, összesen 140 munkatárssal bővítette alkalmazottainak számát a Telenor Magyarország, ezzel kereken 1400 főre emelkedik a mobilszolgáltató alkalmazottainak száma.

Évente kétmillió hívást kezelnek és 85%-os az egy percen belül fogadott hívások száma a Telenor szegedi lakossági ügyfélszolgálatán, ahol november 1-jétől 121, majd 2021. január 1-jétől további tizenhatan dolgoznak tovább alkalmazottként. A szegedi ügyfélszolgálat még háromfős, videochat-funkciót alkalmazó csapattal is bővül. A lépéssel összesen 1390 főre nő a Telenor Magyarországnál dolgozók létszáma.

A járványidőszak magával hozta az ügyféligények és ezáltal bizonyos szokások változását, a biztonságra való törekvést és ezzel együtt a digitális csatornák szerepének felértékelődését. Az ügyfélszolgálat szerepe közben nem csökkent, a vírusidőszak alatt a Telenornál a terhelés a korábbiakhoz képest a többszörösére nőtt; a válság kezdetekor a bejövő napi hívások száma a szokásos négyszeresén tetőzött, majd hosszú ideig a duplája volt és csak lassan kezdett csökkenni.

A dél-alföldi térség egyik nagy munkáltatójának lépése fontos mérföldkő az ügyfélszolgálat még stabilabb működésében és az ügyfélkiszolgálás minőségének további emelésében.