Tizedszer lett szupermárka a magyar SAP

Tizedik alkalommal kapta meg a Business Superbrands díjat az SAP szoftvergyártó. A legjobb üzleti márkáknak járó elismerést a Superbrands Magyarország szakértői bizottsága adományozta a német gyökerű nemzetközi vállalatnak.

A szervezők azzal a céllal hozták létre a programot, hogy minden évben megnevezze az üzleti ágazat márkáinak legkiválóbbjait. A kiválasztás alapját a Bisnode adatbázisa, valamint a rangos hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásai adják. A mintegy 4000 márkanevet tartalmazó listát – a pénzügyi és szakmai szűrés után – terjesztik a Superbrands Magyarország 23 tagú szakértői bizottsága elé, amely megnevezi Magyarország legjobb üzleti márkáit. A programra jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Az SAP Hungary Kft. nem először kapott kimagasló márkaértékért, teljesítményért járó elismeréseket különböző területeken (pl. legjobb munkahelynek járó díjak), ám a Business Superbrands díj az, amelyet egymás után a 10-ik alkalommal kapott meg az üzleti szoftvercég.