Vannak, akik…

(Írta: Selmeci János) Vannak, akik szerint a brüsszeli szankciók, mások azt mondják, hogy Kocsis Máté aranyhala …

Vannak, akik szerint az elhibázott brüsszeli szankciók miatt; mások azt mondják, hogy a Soros-hálózat a felelős; megint mások a kormányzati gazdaságpolitikát okolják, de őket nem hívjuk be a közmédiába.

Vannak, akik azt mondják, hogy a szankciók miatt drágul a gáz; mások szerint Gyurcsány Ferenc felesége mögött Gyurcsány Ferenc áll; megint mások úgy vélik, hogy nincsenek is kivetve szankciók a gázra, és az oroszok viszik fel az árát, de ők nem is fognak egy rakás pénzért a Mathias Corvinus Collegiumban tanítani.

Vannak, akik szerint a béke a legfontosabb; mások szerint Oroszországgal is meg kell őrizni a normális kapcsolatot; megint mások azt mondják, hogy csak az utolsó csatlós trójai faló ország külügyminisztere bratyizik a háborús bűnös Putyin külügyminiszterével, de őket nem kérdeztük.

Vannak, akik sósan szeretik a túrós tésztát; vannak akik őszintén sajnálják Kocsis Máté aranyhalát; vannak a szavazóink, akikkel konzultálunk, és vannak a többiek (a szankciópártiak, a külföldi ügynökök, a hazájukat kiárusítók, a brüsszeliták), akikkel nem.

Vannak, akik szerint ez így is nemzeti konzultáció; mások szerint ez az egyetlen ország, ahol megkérdezik az emberek véleményét; megint mások hazug propagandának tartják, de ők nem kapnak frekvenciát, rádiózzanak csak online, ha tudnak.

A hallgatóiknak hála, szerencsére tudnak.