Vetítőözön hazulra – nagyképű ernyők

Új választékával az Epson továbbra is megfizethető áron hozza el az otthoni felhasználók piacára világszerte elismert projektor-technológiáját – jelentette ki Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország termékfelelőse, hozzátéve: újdonságaikkal a házimozi és az otthoni szórakoztató rendszerek szerelmeseit célozzák. (A képen: az EH-TW5650 jelű vetítő.)

A választékban megtalálható néhány nagy figyelmet érdemlő funkció is: az objektív-eltolás (EH-TW5600 és EH-TW5650), a miracast (=kép és hang vezeték nélküli átvitelére szolgáló szabvány) és a képernyő-tükrözés (EH-TW5650), valamint a beépített WiFi (EH-TW610 és EH-TW650). Röviden: „Fantasztikus vetítőválasztékot kínálunk azok számára is, akik az otthoni és a munkahelyi használatot próbálják összeegyeztetni” – mondta Tőrös.

Az akár 300 hüvelykes (762 cm) átlójú megjelenítési képfelülethez illő minőséget a 3LCD technológia adja, ráadásul a versenytársak termékeihez képest akár háromszoros fényerővel. A nagy teljesítményű projektorok akár egy napsütötte helyiségben is kivételesen nagy fényerejű, ugyanakkor színes és részletekben gazdag képet kínálnak.

Az Epson szakembere szerint a filmek szerelmesei értékelni fogják az igazán lebilincselő élményt nyújtó képkocka-interpolációt és részletkiemelést, amelyek az EH-TW5400, EH-TW5600, EH-TW5650 jelű vetítők sajátjai.

A készüléklámpa meghökkentően hosszú élettartamának köszönhetően a vetítő akár 15 évnyi használatra is alkalmas. 

A Wi-Fi-csatlakozást támogató projektorok esetében könnyen megosztható a tartalom egy okoskészülékről az ingyenes iProjection alkalmazás segítségével.