Vodafone Home: egyénre szabható kínálat

Alapjaiban megújult a Vodafone otthoni vezetékes kínálata. A Vodafone Home megújult szolgáltatáscsomagjainak középpontjában a tévés kínálat újragondolása áll, miközben az ország sok részén, akár 1000 Mb/mp letöltési sebességű vezetékes internettel is megörvendezteti ügyfeleit.

A Vodafone Magyarország, amióta egyesült az UPC-vel, azon dolgozik, hogy a két társaság ajánlatait egységesítve, átfogó és minden ügyféligényt kielégítő szolgáltatáscsomagokat hozzon létre. Új, otthoni ajánlatai révén az ügyfelek egy kézből kaphatnak internetet, tv-, valamint vezetékes- és mobiltelefon-szolgáltatást –kedvezményekkel. Minden ügyfélnek lehetősége van (már a volt UPC-s szolgáltatási területeken is) csomagtól függetlenül a digitális TV Comfort és Premium előfizetések mellé Vodafone TV platformra váltani, ezzel is emelve az otthoni szórakozás élményét.

A megújult szoftver fejlett ajánló-rendszerének és keresőfunkciójának köszönhetően megszűnik a céltalan kapcsolgatás, időrabló keresgélés, mivel a Vodafone TV gyorsan megismeri és megtanulja a használó tartalomfogyasztási szokásait, és azokhoz alkalmazkodva kínálja fel a legérdekesebb tartalmakat, Dolby-hanggal és HD-minőségben. A mindenki számára ingyenesen elérhető (beépített) felvétel-funkció és a 7 napos műsorvisszajátszó segítségével a használó nem maradunk le kedvenc műsorairól. – A Vodafone „Gyereksarok” funkciójával a kicsik egy egyszerűsített használói felületen, csak az életkoruknak megfelelő, számukra biztonságos műsorokat érik el.

A szupergyors internetet kínáló Vodafone Gigabit Net hálózata – kezdetben Budapesten, Miskolcon és a környező településeken – révén bevezeti az 1000 Mb/mp letöltési sebességű vezetékes internetcsomagját. Ennek köszönhetően egyszerre több eszközről is gyorsan és hatékonyan böngészhetnek a használók. Az új csomag feltöltési sebessége is gyorsul.

A nagy sebességű csomaghoz a Vodafone olyan modemet ad, amely akár wifi-n keresztül is képes kezelni a nagy sebességet.

A telefonos és internetes kínálat egyesülésének köszönhetően még az eddigieknél is kedvezőbb, saját igényekre szabható Home-csomagokat kínál a szolgáltató, amelyekben már nem kötelező, csak választható elem a vezetékes telefon, továbbá bármelyik tévécsomag bármelyik internet csomaggal kombinálható, és az alap tv-csomagok mellé az ügyfelek igényeik alapján további kiegészítő szolgáltatásokat is választhatnak – határozatlan idejű szerződéssel.

Étvágycsinálóképpen az új ügyfelek az első három hónapban akár fél áron használhatják a megújult csomagokat.