A panorámához szépült a Marriott

Kettős jubileumot ünnepel hamarosan a Marriott: a pesti Duna korzó ikonikus szállodaépületét (Hotel Duna InterContinental néven) éppen 50 évvel építették Finta József tervei alapján, és a vállalkozás 25 éve csatlakozott a Marriott szállodalánchoz.

Az utóbbi egy évben jóformán az egész szálloda megújult: a szobák csakúgy, mint a friss koncepció alapján működő éttermek és a bár, most pedig a rendezvényszintek kaptak teljesen új külsőt.

Az évfordulók alkalmából szűkkörű beszélgetésre invitálta Arne Klehn vezérigazgató és Parti János értékesítési és marketing-igazgató a szakújságírókat.

A Studio Kitchen.

A házigazdák bemutatták a Studio Kitchent, amely nem más, mint egy korszerű elv szerint működő rendezvényterem, elsősorban csapatépítésre (azonos munkahelyen dolgozók ismerkedésére, összeszoktatására) alkalmas, bár akinek eközben főzni-sütni támad kedve, megteheti. Főleg 15–20 személyes találkozókra ideális: a régi ruhatárból és egy kis helyiségből alakították át, színeiben az acélszürke és a világos pasztellek dominálnak.

Páratlan kilátás.

Mostanra új burkolatok, szőnyegpadlók, bútorok, korszerű technika, és visszafogott, elegáns színvilág fogadja a különböző nagyságú rendezvénytermekbe belépőket. A bálterem egészen más hangulatú lett, mint volt, tágasabbnak látszik a világos árnyalatoknak és a különleges lámpatesteknek köszönhetően. Megmaradt viszont a gyönyörűséges dunai panoráma, amely páratlan vonzerő.