Állatkerti belépőjegy mobilfizetéssel

Ha nyár és tűző napsütés, akkor garantáltan hosszú sorok kígyóznak a pesti állatkert pénztárainál. Ennek most vége mindazok számára, akik a mobilfizetést választják. Már nem csupán a parkolást, az út-díjat, autópálya matricát és néhány kulturális szolgáltatást fizethetjük a mobiltelefonunk segítségével, hanem a Fővárosi Állat- és Növénykert belépőjegyét is.

Persányi Miklós professzor, az állatkert főigazgatója és Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója ma délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be az új lehetőséget. Két lépésben bárhol, bármikor jegy váltható az állatkertbe. A módszer: töltse le (ha eddig még nem tette meg), kedves olvasó, a mobilalkalmazást és regisztráljon. Vegye meg a jegyét egyszerűen és készpénzt nem használva – kényelmi szolgáltatási díj nélkül.

Nem kell nyomtató, nincsen semmilyen többletköltség a jegy árán. Bármikor felhasználható, csupán a telefon képernyőjén kell felmutatni a QR-kódot a belépéshez. Ennyire egyszerű.

Nem titkos, ám tanács: érdemes figyelemmel kísérni a mobilfizetéssel foglalkozó társaság honlapját, mivel folyamatosan bővül a partnerei köre, miáltal egyre gazdagodik a mobilfizetési kínálat.