Ezentúl is az OTT-One a Telenor MyTV szolgáltatója

Meghosszabbította a Telenor Magyarország Zrt. az OTT-One Nyrt.-vel kötött, hosszú távú együttműködést célzó, stratégiai szerződését, amelynek értelmében a továbbiakban is az OTT-One üzemelteti, illetve fejleszti a Telenor Magyarország Zrt. komplex OTT TV és videó megoldását, a Telenor MyTV szolgáltatást. A tőzsdén jegyzett társaság több mint három éve nyújtja a Telenor MyTV technológiai infrastruktúráját.

Lényegében változatlan feltételek mellett hosszabbította meg a Telenor Magyarország Zrt. az OTT-One Nyrt.-vel 2016. április 11-én kötött szerződését, amely alapján a jövőben is az OTT-One nyújtja a „Telenor MyTV” szolgáltatáshoz szükséges technikai infrastruktúrát, illetve látja el a szolgáltatás üzemeltetését és továbbfejlesztését – derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

Az OTT-One egyedülálló tapasztalattal rendelkezik a „Telenor MyTV” kiszolgálását illetően, hiszen a vállalat már több mint három éve, 2016 tavaszától felel a szolgáltatás üzemeltetéséért.

Az OTT-One a digitális videostreaming-szolgáltatásban egyéb szakmai sikereket is elkönyvelhetett. Tavaly a társaság stratégiai együttműködést kötött a TV2 Csoporttal, amelynek értelmében közösen fejlesztik és üzemeltetik a „Spíler Extra” videostreaming alkalmazást, amellyel a Spíler TV tartalmai elérhetők okoseszközökön.