Hadd ismerje meg a világ!

Külföldi és hazai ügyfeleknek értékesíti mostantól a Techwave a magyar Promecom Kft. Medistance-rendszerét, valamint segít a termék sikeres nemzetközi népszeűsítésében. Az amerikai székhelyű, sok országban jelen lévő, teljes körű megoldásszállító informatikai vállalat először kötött kizárólagos együttműködési megállapodást magyar céggel.

A Medistance-rendszer a Promecom Kft. fő szolgáltatásaként évek óta sikeres, ezt regisztrált előfizetők sokasága bizonyítja. A Medistance segítségével orvosa, hozzátartozói távolból is felügyelhetik a páciens egészségügyi állapotát. Az orvosilag hitelesített eszközök használatával mért adatok másodperceken belül elérhetővé válnak a beteget kezelő és/vagy hozzátartozó számára.  

Mivel az orvos hozzáférhet az információkhoz, idejében dönthet, elkerülendők a súlyos következmények. Beavatkozása bizonyos helyzetekben akár életmentő jelentőségű lehet, a rendszeres nyomon követéssel mindenképpen javítja a páciens életminőségét. Mindez a krónikus megbetegedéseknél – pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, szívelégtelenség – különösen fontos.

A rendszer intelligens egészséggondozást, terápiát, kezeléseket támogató ügyviteli megoldás; a kidolgozók szerint a Medistance képes optimalizálni a gyógyítási folyamatot, segít a döntés-előkészítésben és a döntésben.

A Techwave – mint az ügyviteli megoldások szakértője – mostantól sokoldalúan segíti a Medistance széles körű népszerűsítését és elterjedését.