HP: hatalmas monitor-, pc-újdonságkínálat

Napjaink munkavállalóinak megfelelő technológiára és könnyen használható eszközökre van szüksége az irodán kívüli hatékony munkavégzéshez, csakhogy sokuknak nincsenek meg hozzá a szükséges eszközeik. (A nyitó képen: ZBook Firefly 15.)

Az otthonról dolgozóknak gyakran meg kell osztaniuk a hálózati elérést családtagjaikkal vagy lakótársaikkal, így a rendszeres videohívások mellett a hálózat leterheltsége is gyakori probléma. A döntéshozók számára pedig a biztonság kerül előtérbe, hiszen egyre több eszköz működik a vállalati hálózatokon kívül.  

A mostani termékbejelentés az eddigi legnagyobb a HP történetében. Nem csak a különleges Elite PC-k új generációját mutatják be; megérkezett az első folyamatos kékfény-szűrésre képes monitor, a vállalat legnagyobb fényerejű 14 colos mobil munkaállomása. Ezekkel az újszerű eszközökkel a munkavállalók az igazán erőforrás-igényes feladatokat is könnyedén elvégezhetik majd otthonról.  

A munkavállalók hatékonyságának fenntartásához olyan számítógépekre van szükség, amelyek hívás közben kiszűrik a szomszédok vagy házi kedvencek háttérzaját, így a használók hangja tisztán hallható marad. A jó minőségű képi megjelenítéshez pedig kiemelkedő fényerőre van szükség.

A legújabb HP EliteBook eszközöket a digitális együttműködés és a csatlakoztatott munkavégzés új korszakára tervezték. Az 5G vagy Gigabit 4G LTE-opciókkal a használók bárhonnan csatlakozhatnak a munkahelyi hálózathoz. A széles látószögű kamera és az MI-alapú hangvezérlés pedig garantálják, hogy a videokonferenciák éles képpel és jól érthetően folytathatók le. Az elkeskenyedő éleknek köszönhetően a gépet könnyebb kihajtani, az egyedi klaviatúra gumírozott billentyűivel pedig alig hallhatók a leütések. A készülék beépített webkamera-biztonsági rendszere azonnal képes blokkolni a kimenő képet, így biztosítja a felhasználók személyes terét.

A HP EliteBook x360 1030 G7 és a HP EliteBook x360 1040 G7 laptopok 6,3 százalékkal kisebbek az előző generációs eszközöknél és akár 89 százalékos kijelző-test aránnyal érkeznek, amely az eddigi legmagasabb a HP átalakítható eszközei között. A gépeket tizedik generációs, hatmagos Intel Core vPro processzorral szerelték a maximális teljesítmény érdekében. A HP EliteBook x360 1040 G7 akkumulátorának élettartama akár a 29 órát is elérheti.

A HP EliteBook 805 G7 és HP EliteBook 800 G7 sorozatú pc-ket napjaink változatos munkahelyi feladataihoz és a több helyről dolgozó munkavállalóknak tervezték. Az új gépek mind AMD-, mind pedig Intel- processzorokkal gyártják, 13,3-, 14- és 15,6 colos kivitelben is.

Az EliteBook 800 sorozat legújabb tagjai:

 • A HP EliteBook 805 sorozatú pc-k AMD Ryzen PRO 4000 mobil processzorral és Radeon grafikus kártyával érkeznek a kiemelkedő mobilitásért és ezek biztosítják a leghosszabb üzemidőt is ebben a kategóriában. A HP EliteBook 835 G7 akár 24 órán keresztül is használható.
 • A HP EliteBook 800 G7 sorozatú gépek tizedik generációs, hatmagos Intel Core vPro processzorral megnövelt teljesítményt és azonnali hálózati elérést nyújtanak, kiemelkedő sebességgel. A megbízható HP EliteBook 830 G7 akkumulátorának élettartama eléri a 23 óra 15 percet. 
 • A HP EliteBook x360 830 G7 a vállalat első üzleti felhasználásra szánt átalakítható készüléke 4×4 LTE antennával. Az eszköz akár tizedik generációs Intel Core vPro processzorral is szerelhető, így 360-fokos kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók változó igényeihez.

A legújabb EliteDesk 800 sorozatú pc-k továbbfejlesztett házának köszönhetően könnyebben bővíthetők és csendesebbek a korábbi generációkhoz képest, miközben a teljesítményük jövőt állóvá és VR-eszközökkel is használhatóvá teszi őket.

A HP EliteOne 800 All-in-One G6 PC a világ egyik legerősebb kereskedelmi célra szánt All-in-One eszköze tizedik generációs Intel Core processzorral,  kiemelkedően keskeny 23,8 vagy 27 colos képernyővel és kifinomult kialakítással az üzleti élet legfontosabb szereplőinek. Az opcionális NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER grafikus kártyával kombinálva ez a világ egyik első kereskedelmi célú VR-képes all-in-one eszköze. Az alacsony kékfény-kibocsátású, nem tükröződő kijelző három oldalán micro-edge kávával többféle állvánnyal is használható, így alkalmazkodik a használói igényekhez.

 HP E14 hordozható monitor

A HP Collaboration All-in-One G6 Zoom Roommal egy integrált megoldás, amely a Zoom Room eszközzel tökéletesen illik a tárgyalókba. A cégek 54 százaléka tervezi az üzleti utazások számának csökkentését a járvány miatt, a Zoom eszközzel viszont egyszerűen lehet csatlakozni meetingekhez az egyérintéses indítással, valamint fejhallgatóra sincs szükség a videóhívásokhoz. A gép Windows 10 IoT eszközökkel is kompatibilis, az 5 megapixeles felugró kamera 88 fokos látószöget nyújt, az integrált hangszórók és mikrofonok pedig jelentősen leegyszerűsítik a közös munkát és a videókonferenciák indítását.

A HP EliteDesk 800 G6 sorozat vállalati szintű hatékonyságot kínál az iparági szinten is kiemelkedő megbízhatóság, biztonság és kezelhetőség mellett, mindezt a felhasználók számára ideális formában.

 • A HP EliteDesk 800 G6 Desktop Mini PCa HP legkisebb és legerősebb Ultra Small Form Factor (USFF) üzleti PC-je.
 • A HP EliteDesk 800 G6 Small Form Factor PC a vállalat legjobb teljesítményű és legkönnyebben bővíthető business osztályú Small Form Factor eszköze.
 • A HP EliteDesk 800 G6 Tower PCa világ egyik legjobb teljesítményű és legkönnyebben bővíthető üzleti tower PC-je.

A HP bejelentette az újratervezett HP ProDesk 600 G6 sorozatot és a HP ProDesk 400 sorozatot is,amely változatos lehetőségeket kínál növekvő vállalkozások számára a halk és energiatakarékos működéshez.

Ahogy a munkahelyek alkalmazkodnak a távmunkához, a munkáltatók 56 százaléka venné számításba a hordozható eszközök nagyobb arányú használatát. A HP ZBook sorozat legújabb tagjai nagy teljesítményű, személyre szabott notebookok megkapó képi világgal és innovatív együttműködési lehetőségekkel. Az akár 17 órás üzemidővel a ZBook Firefly G7-tel az üzleti felhasználók, kreatív szakemberek vagy a STEAM (tartalomtovábbító és -kezelő) -rendszert hsználó diákok is bárhol produktívan alkothatnak a MIL-STD 810G szintű megbízhatósággal és tartóssággal, iparági szinten is kiemelkedő biztonsági funkciókkal és minden eddiginél nagyobb és fényesebb kijelzővel.

 • A ZBook Firefly 14 a HP legkisebb és könnyű mobil munkaállomása. Az új gép 8,8 százalékkal kisebb és 5,2 százalékkal könnyebb az előző generációtagjainál, és 84 százalékos kijelző–test arányú. A világ egyik legbiztonságosabb mobil munkaállomása azonnali védelmet kínál a vizuális hackertámadások ellen a HP Sure View Reflect megoldással, a HP Sure Start Gen6 pedig hatékonyan kezeli a rosszindulatú firmware és malware támadásokat.
 • A ZBook Firefly 15 a HP eddigi legkönnyebb 15 colos mobil munkaállomása. Az előző generációs gépekhez képest 9,5 százalékkal kisebb és 1,8 százalékkal könnyebb, miközben 86 százalékos kijelző–test arányt biztosít.

Az új ZBook sorozat ultramodern kialakítással érkezik, amely NVIDIA Quadro P520 grafikával, 4 GB RAM-mal és akár tizedik generációs, hatmagos Intel Core processzorral is elérhető, hogy a használók folyamatosan produktívak maradhassanak akkor is, ha egyszerre több alkalmazás fut. A HDR 400 4K UHD kijelző hihetetlen kontrasztarányt és 500 nites fényerősséget kínál az erősen bevilágított terekben történő használathoz. A HP Z prediktív algoritmusával a felhasználókat már nem korlátozza a GPU és a CPU teljesítménye, mert az eszköz dinamikusan változtatja az energiaellátást, a Z Power Slider pedig kiegyensúlyozza a teljesítményt a zavartalan munkavégzésért. Az akár 4G Gigabit LTE (4×4) gyors csatlakozást és biztonságos távoli elérést tesz lehetővé. A távoli csapatmunka is zökkenőmentes a HP Collaboration Keyboard és a HP Noise Cancellation megoldásokkal, a beépített mikrofonnal és a B&O audiófunkciókkal, amelyeket kiegészít a 4K felbontás és a 3D ZCentral Remote Boost képernyőmegosztó technológia.

Az irodai munkát végzők 38 százaléka számára egy második monitor alapvető fontosságú az otthoni munkavégzéshez, a HP újragondolt monitorainak innovatív megoldásai pedig a digitális jólét, a hordozhatóság és a vezeték nélküli technológiák területén nyújtanak megoldást az otthonról dolgozók számára.

HP Elite_One_800_27
 • A HP E-sorozatú monitorok a vállalat első olyan ergonomikus monitorcsaládja, amely folyamatosan alacsonyan tartja a kék fény kibocsátását, így támogatja a kényelmes munkavégzést. A HP Eye Ease anélkül kezeli a kék fényt, hogy megváltoztatná a színhelyességet, vagy sárgássá tenné a kijelzőt. Ezek az első monitorok, amelyek megkapták a TUV Low Blue Light Hardware Solution tanúsítványt, a piacvezető értékelő szervezet első ilyen igazolását.
 • A HP U27 4K vezeték nélküli monitor a világ egyik első 4K vezeték nélküli megosztást kínáló PC monitora, amellyel a használók élvezhetik a kötöttségek nélküli mobilitás előnyeit az automatikus, kábel nélküli kapcsolódással, akár játszani, akár dolgozni szeretnének. A HP Quick Pair Bluetooth alkalmazás vagy a Windows- és a K billentyű egyidejű lenyomása zökkenőmentes kapcsolódást biztosít a kívánt PC-hez.

Ahogy a cégek alkalmazkodnak a távmunka megváltozott feltételeihez, az IT-csapatoknak egyre több, azonnal használatra kész eszközre van szükségük a munkatársak támogatásához, a lehető legkevesebb érintkezési felülettel. A HP Device Provisioning Services segítségével a szervezetek olyan karbantartott és a felhőszolgáltatásokra optimalizált eszközökhöz juthatnak hozzá, amelyekkel csökkenthetők a költségek, növelhető a hatékonyság és ezekkel javíthatják a munkatársak felhasználói élményét is. A szolgáltatások közül minden vállalkozás kiválaszthatja a szervezetének megfelelőt, de több különböző csomag kombinációjára is lehetőség nyílik.

 • Fenntarthatóság: A HP elkötelezett a fenntartható termékek iránt, így mutatja be az eddigi legfenntarthatóbb pc-kínálatát. Már a világszerte elérhető pc-k és monitorok 67 százaléka készül 100 százalékban megújuló energia felhasználásával.
 • Biztonság: A HP célja, hogy a világ legbiztonságosabb és legkönnyebben kezelhető pc-it kínálja, így teljes körű védelmet kínál az operációs rendszer és a gép számára, olyan egyedi biztonsági megoldásaival, mint a HP Sure Start, amely megvédi a rendszert a rosszindulatú támadásoktól, vagy a HP Sure Click szolgáltatással, amely a böngésző biztonságáért felel.
 • Egészség: A HP számára fontos, hogy könnyen tisztán tartható PC-kkel támogassa a munkavállalók egészségét. Az Elite PC-ktől és asztali számítógépektől kezdve a Z by HP-sorozat tagjain át a kijelzőkig és más kiegészítőkig minden eszköz egyszerűen tisztítható hagyományos fertőtlenítő törlőkendővel.