Jól futottak Boschék tavaly is

Egymást követő második évben szerezte meg az első helyet a „Fut a cég” versenysorozaton a Bosch budapesti telephelyének csapata, és lett a legsportosabb vállalat 2019-ben.

A Robert Bosch Kft. munkatársai a sorozat hét versenyén összesen 11 120 kilométert futottak, 400 kilométert úsztak és 1950 kilométert bicikliztek az abszolút első hely megszerzéséért. A versenyeken a vállalat mintegy 400 munkatársa vett részt, összesen több mint ezer nevezéssel.

A nyolc fordulóból álló Fut a cég versenysorozatnak a célja a cégek, vállalatok, intézmények és munkahelyi közösségek megmérettetése. A benevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál pedig a csapattagok többségében a cég munkatársai, alkalmazottai, családtagjai, partnerei vagy üzletfelei lehetnek.

Az abszolút pontversenyben 2018-hoz hasonlóan 2019-ben is a Bosch budapesti telephelyének csapata végzett az élen. A cég színeiben 320-an vettek részt maraton, félmaraton, valamint váltófutásokon, az összesen megtett futótávolság meghaladja a légvonalban mért Budapest–Buenos Aires távolságot.

A Bosch minden telephelyén – Hatvanban, Miskolcon, Makláron és Egerben – sokoldalúan ösztönzi munkavállalóit az egészséges életmódra és a sportolásra, valamint folyamatosan népszerűsíti a közös versenyzést.