Két díjat nyert a Bosch „Az év gyára” versenyen

Két díjat nyert a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. „Az év gyára” versenyben. A hatvani gyárat „A legjobb menedzsment-folyamatok”, valamint a „Beszállítói kapcsolatok” díjjal jutalmazta a szakmai zsűri az online megrendezett díjátadón.

Ötödik alkalommal hirdette meg a GyártásTrend technológiai magazin „Az év gyára” versenyt: kilenc kategóriában két összetett nyertesnek és kilenc kategóriagyőztesnek osztott ki díjakat a zsűri.

A magyarországi Bosch-csoport a 2017-i megmérettetést követően – hatvani gyára révén – ismét „A legjobb menedzsment-folyamatok” kategóriában lett a legjobb. A vetélkedő zsűrije a termelési és a támogató folyamatok hatékonyságát és eredményességét értékeli, valamint azt vizsgálja, hogy a részfolyamatok milyen eredményességgel segítik a működés egészét. Nevezésében a hatvani vállalat kiemelte, hogy a múlt években e területen a fő sikerkritériumok a preferált szállítási koncepciók következetes bevezetése, a logisztikai tervezés szigorú ellenőrzése és az optimalizált tervezési paraméterek voltak. A másik elismerés, a „beszállítói kapcsolatok” kategóriában értékeli a cég tevékenységét.

A Robert Bosch Elektronika Kft. 1998-ban alakult Hatvanban, a gyár a Bosch-csoport gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártóközpontja a világon. Mostanáig világszerte járművek százmillióit szerelték fel az ott készült különféle elektronikákkal.