Lecsapott Kálomistára a rettegett Gyurcsány-kommandó

Beigazolódott, amit eddig is sejtettünk: igen, létezik a rettegett Gyurcsány-kommandó! Maga Kálomista Gábor, az Elk*rtuk című film producere szolgáltatta erre a bizonyosságot. Szerinte ugyanis a Gyurcsány-kommandó áll Kovács Gábor filmproducer ironikus bejegyzésének hátterében. Ő a többi között azt írta a Facebookon, hogy mindenki nagyon sok helyet foglaljon le az Elk*rtuk című filmre. (Az illusztráció forrása: szeretlekmagyarorszag.hu)

Kovács, akinek nem tetszett a kormányhoz közeli sajtó által egekig magasztalt és világszínvonalúnak nevezett film, a következőket írta: „Itt valakik vagy eltévesztették a mozi kulturális/szórakoztató szerepét, vagy erős hányingerrel hoztak kényszerű döntést. Én továbbra is javaslom, hogy mindenki nagyon sok helyet FOGLALJON le… Az „alkotó” stábnak (nem a technikainak, ők ebből élnek) meg külön köszönet egy szakma lejáratásáért, és még ki is röhögtetik magukat a hétvége óta okafogyott kampányukkal”

A mindig mindenre kapható Origo ezután megkereste Kálomista Gábort, a Gyurcsány-film producerét, aki szerint nem Kovács Gábor egyéni akciója miatt marad üresen sok szék a mozikban. „Én nem gondolom, hogy ez Kovács Gábor egyéni akciója volt, azt gondolom, hogy a Gyurcsány-kommandó újabb támadása volt a film ellen” – mondta Kálomista, aki úgy véli, hogy mindez bűncselekmény, és feljelentést helyezett kilátásba.

Vagyis, arról van szó, hogy bár nagy tömegek szeretnék megnézni a Gyurcsány Ferenc lejáratására készült filmet, és a jegyüzérek a szokásosnál is nagyobb felárral árulják rá a jegyeket, de a Gyurcsány-kommandó megakadályozza, hogy a magyar emberek milliói magas színvonalú, ugyanakkor nemzetileg elkötelezett, hazafias szellemű műélvezetben részesüljenek. Nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy Brüsszel keze is benne van az Elk*rtuk elleni összeesküvésben. Mert ahol mi kudarcot vallunk, ott mindig a brüsszeli bürokraták mozgatják a szálakat, Soros György adja hozzá a lóvét, a Gyurcsány-kommandó pedig végrehajtja a mestertervüket.

Kálomista ezzel a mostani meglátásával nemcsak a filmjét védi, hanem utat mutat más, hozzá hasonlóan sikertelen művet létrehozó alkotóknak is. Nem veszik a könyvemet? Nos, nem arról van szó, hogy baromira tehetségtelen vagyok, és a kutyát sem érdekli, amit írtam, hanem a magyaroknak ártani akaró Gyurcsány-kommandó mesterkedését kell az ügy mögött sejteni. Senkit sem érdekel a legújabb lemezem, amibe pedig a szívemet és a lelkemet is beleadtam? Nem a dalaimban van a hiba, hanem a hazának minden körülmények között ártani akaró Gyurcsány-kommandó esküdött össze ellenem.

Tehetségtelen, nézhetetlen műveket alkotó, meg nem értett propagandisták, sorakozó! Stop Gyurcsány, abcúg kommandó!