Qjob: „megoldás mindenre” mobil-alkalmazás

Új mérföldkőhöz ért a minap a 2019 tavaszán alapított Qjob szakemberkereső portál: már három a mobil-applikáción keresztül kínál megoldást elvégzendő munkákra.

A tavaly megnyílt piactér, mely a lakossági használóknak nyújt azonnali segítséget a háztartás-körüli és egyéb problémák megoldásában és mára már több, mint 25 000 regisztrált használója van, a minap újabb mérföldkőhöz érkezett. Elkészítette a mobilalkalmazását is – Android és iOS telefonokra; az alkalmazás a GooglePlay és App Store áruházból letölthető.

A szolgáltatás országszerte működik, használója néhány kattintással meghirdetheti, mihez keres szakembert. A Qjob-ban regisztrált szakemberek pedig – akár a térkép segítségével is – böngészhetnek a környékükön megjelenő, érdeklődési körükbe tartozó munkák között.

Alapvetően 180-féle feladat létrehozására alkalmas az applikáció, emellett egyéni megnevezésű feladatok is közzé tehetők, így bármilyen munkára keressen is megoldást a megrendelő, biztosan talál is szakembert. A gyorsgombokkal lehetőség nyílik a feladat elvállalását követően felhívni a megrendelőt vagy a chat-felületen üzenni neki, ezzel is felgyorsítva a kommunikációt. Szállítási feladatok esetén az útvonaltervezést is fölajánlja a felület.

Minden megrendelő és szakember saját profilt hozhat létre a Qjob-alkalmazásban, ahová feltöltheti személyes adatait, elérhetőségeit, referenciáit, illetve az elvégzett feladatok után a felek egymás értékelését is megtehetik, ezzel is segítvén mások döntését.

A Qjob olyan újszerű C2C (ügyféltől ügyfélnek) piactér, ahol az alkalmi feladatok és a helyi szakemberek találhatnak egymásra. Ezáltal gyorsan és megbízható körülmények között találhatnak szakembert a piaci áraknál akár 40%-kal olcsóbban.